resim
Şenol Güneş
Görev:Teknik Direktör
Takım:-
Yaş:72
Uyruk:Türkiye
  • 3156
    2000'li yıllardaki en yetenekli jenerasyonu kendisine teslim etme gafletine düşmüştük. dünya üçüncülüğünü muazzam bir başarıymış gibi pazarlamaya çalışanlar galip geldi. ancak hangi takımlarla karşılaşarak nasıl skorlar elde ettiğini değerlendiren yok. aslında var; ama bunları konuşmak kimsenin işine gelmiyor. yıldıray baştürk'ü brezilya maçında oyundan alıp maçın seyrini alt üst ettiği an unutulur. sezon boyunca iyi bir performans göstermiş olan taykun korkut, serhat akın gibi isimleri kadrodan çıkarıp sakat olan okan buruk'u kadroda tuttuğu unutulur. okan buruk forma giymiş olsun diye güney kore maçında son 15 dakika sahaya sürdüğü unutulur. fatih tekke, ümit karan, ilhan mansız, arif erdem, murat sözkesen, hasan özer, okan yılmaz, serhat akın gibi milli takım havuzunda, hücum hattında çok daha verimli ve geniş bir rotasyon sahibiyken verimsiz bir sezon geçirmiş olan hakan şükür'ü tüm maçlarda tek santrafor olarak ileriye sürüp saç baş yoldurduğu unutulur.

    hücum hattında mustafa izzet gibi iki yıl üst üste premier lig asist kralı olmuş birini değerlendirememiştir. adam kamp boyunca kimseyle iletişim kuramadım diye anlatmıştı yıllar sonra.

    zaman geçti; döndü, dolaştı, yine ballı bir şekilde uzun yıllar sonraki en yetenekli jenerasyon kendisine denk geldi. gerçeken iz bırakacak başarılar elde etmesi için her türlü imkana sahip bu kadroyu bu adamın elinde heba edilmemeli.
App Store'dan indirin Google Play'den alın