• 63
    oyunu çıktığı gün alıp oynama şerefine nail oldum. en büyük ve uzun aşkım olarak kendisi bu alakayı hak ediyordu. evet 2009'un fm'sinde neler değişmiş diye bir bakalım.

    benim en başarılı bulduğum değişiklik oyuncu puanlarında 6. 1 6.2 6.3 şeklinde artış ve düşüşler olması.
    yani artık 6.9 oynayan adam ile 6.0 oynayan adam arasında ki ayrımı yapabiliyoruz.
    medya ilk defa oyunun içinde bu kadar büyük bir alan kaplıyor. transfer dedikoduları almış yürümüş, maç öncesi, sonrası, transfer sonrası vs.. türlü basın toplantıları düzenleyebiliyorsunuz.
    ayrıca merakla beklenen t. v. den maç izleme olayı da gayet başarılı. tek sorun maçlar çok daha uzun zaman çalmaya başlıyor oyunun içinde. zira 3 boyutlu görüntüyü çok süratli izlediğinizde elinize bu bağlamda bir şey geçmiyor. eski 2d görüntü ve türlü görüntü açılarından maçı izlemek de mümkün.
    ayrıca erkek egemen menejerlik düzenine de ilk darbe gelmiş. female seçeneği var artık menejerinizi yaratırken. bayan oyuncu kitlesi için düzenlenen bu atılım bakalım ne derece işe yarayacak.
    oyunculara özel yetenekler yani tercih ettiği hareketleri kazandırabilmek yine yeniliklerden biri.

    gelelim ilk aldığım takım olan galatasaray'a. galatasaray süper lig'in en değerli kadrosuna sahip. 100küsür milyon dolar. fenerbahçe 90 küsür milyon dolar değerinde.
    harry kewell, milan baros, lincoln son derece kötü özelliklere sahip. arda da euro 2008'deki patlamasına yakışır bir infoyla donatılmamış. kadrodaki oyuncuları tek tek açınca ayrı ayrı hayal kırıklığı yaşayabilirsiniz galatasaylılar.
    transferler biraz daha işlevsel ve gerçekçi hale getirilimiş. bitmek tükenmek bilmeyen pazarlıklar daha asgariye indirilmiş.
    son derece başarılı buldum yine ellerine sağlık ustaların.

    ayrıca oyunu kurmakta sıkıntı yaşayan arkadaşlar için önerim internette minik bir araştırma yapmalarıdır.
    tam olarak hatırlamıyorum ama kurulum sırasında telefon ile ilgili olan şık işaretlenerek ilerlenmeli. cd key kısmı kapatılarak ilaçlanmalı. neyse bir sörfe bakar dediğim gibi. bir çok forum ve blogda kurulum sırasıyla anlatılmış.
App Store'dan indirin Google Play'den alın