• 81
    yeni asfalt dökülen her pistte böyle sorunlar olur o konuda anormal bir durum yok. üstelik buraya dökülen asfalt için fia görevli gönderdi ve maden maden gezildi asfaltın hammaddesini belirlemek için. asfalt dökmek bu kadar sıkıntı olsaydı fia buna çok rahat engel olurdu. bir süredir uluslararası yarış yapılmayan pist burası, asfalt dökülmesi de çok normal.

    esas sıkıntı aslında pistin konumu. daha yapılırken bile çok tartışma konusuydu hatırladığım kadarıyla. lokasyon olarak bu pist yaz pisti oldu mecburen çünkü dağın başında. üstelik sadece sıralama turlarında değil, antrenman turlarında da ıslaktı bu pist çünkü cuma günü sabahı yıkadılar pisti. hava soğuk, asfalt soğuk, lastik setleri sert ve ıslak zemin. yol tutuşun sıfıra inmesi çok normal. istanbul pist yapısı olarak tahminim yaralanmalı kazalara davetiye çıkaracak pistlerden değil, biraz daha güvenli. o yüzden rekabetin tekrar üst sıralara çıktığı eğlenceli bir yarış bizi bekliyor.

    noldu len sekizinci virajı tam gaz geçiyordunuz? boyunluk bile kullanmayacaktınız? yediniz mi 4g'yi antrenman seansında? maşallah hamilton da verstappen de ağlıyor iki gündür aralıksız. hamilton az kaldı faizler düşmeli diye açıklama da yapacak.
App Store'dan indirin Google Play'den alın