• 58
    beşiktaşlıların uydurduğu rekabet.
    bu ülkede galatasaray'ın hafiften rekabet ettiği tek takım fenerbahçe'dir. onun da sebebi siyasetin fenerbahçe'ye sağladığı müthiş ayrıcalıklardır. tabi bir de geçmişten gelen rakip olma durumu...

    ancak beşiktaş ne galatasaray'a ne de fenerbahçe'ye rakiptir. bu kulübü hep gezmeye giden abilerinin yanına itelenip ortamı piç eden küçük çocuğa benzetiyorum. esasında ne galatasaray'ın ne de fenerbahçe'nin beşiktaş'ı siklediği yok. habire ağlayıp zırlayıp kendilerini ortama atıyor beşiktaş camiası. eh işte oy uğruna siyasetten, federasyondan falan da az biraz karşılık bulunca adam olduk sanıyorlar.

    ama durumları tam olarak şu, galatasaray şampiyon olacağına beşiktaş olsun.
    fenerbahçe şampiyon olacağına beşiktaş olsun.
    niye? çünkü beşiktaş anca bursa ile rekabete girer. ben açıkcası trabzonspor'u bir şehrin egemen takımı olması sebebiyle beşiktaş'ın önünde görüyorum. zaten son yıllarda beşiktaş taraftar olarak da iyice azaldı. özellikle anadolu'da taraftar sayıları hakikaten çok azaldı. bir semtin güçlü takımına dönüşme yolunda hızla ilerliyorlar. muhtemelen beşiktaş dışında en kalabalık oldukları yer ekşi sözlük :)
App Store'dan indirin Google Play'den alın