• 2
    geçenlerde kendi kendime galatasaray'da oynami$ en iyi yabanci forvet kimdi diye dü$ünürken milan baros ile birlikte aklima adrian ilie geldi.

    ilie bize çok yüksek bir bedele transfer olmami$ti ancak 90larda öyle milyonlar havada uçu$muyodu. bi futbolcu 100milyon etmiyodu. hagi'nin geldigi sene 96/97 sezonunda 10unla birlikte ilie ve iulian filipescu da gelmi$ti. filipescu'ya ayri parantez açmak lazim. tam bir çakaaaaaaaaaaal'di. çok uyanikti ve versatil tabiri kendisinde cuk diye oturuyordu. senesine georghe popescu ve ion ionut lutu'yu getirip, rumenleri 5lemi$tik. ancak ilie ile alakali farkli bir sorun vardi. yoksa neden bu kadar verimli bir adami sattilar o dönem, hala aklim ermiyor. hagi ve popescu'nun gölgesinde kalmak istememek için problem çikardigini dü$ünüyorum. soguk kanli kiralik katil tipi vardi kendisinde. pek gülmezdi. ne bileyim, biraz da mutsuz görünüyodu. yerine kiraladigimiz lutu'dan yeterli verimi alamayip, tekrar romanya'ya geri göndermi$tik. bak $imdi, nasil da laf lafi açti.

    bizim ilie'yi sattigimiz sene fener belki bir umut diyerek adrian'in karde$i olan sabin ilie'yi getirmi$ti. ancak gol makinasi diye getirdikleri sabin, çama$ir makinasi çikmi$ ve sonralarinda azalarak bitmi$ti.

    sonralarinda hatirlamak istemedigim 2003/2004 sezonuna denk gelen 2. fatih döneminde florin bratu, gabriel tamas ve ovidiu petre transferleri yapilmi$ti ve üzerlerine bir adet bitik frank de boer transferi yapilip, tüy tam olarak ortaya dikilmi$ti. imkanim olsa da 2003/2004 sezonunu hafizamdan çikarabilsem. deh$etti. felaketti! allah bir daha ya$atmasin. 2000ler genel olarak iyi geçmemi$ti zaten. neyse, $ükür ki o günler geride kaldi.

    velhasil-i-kelam, bir rumen furyasi vardi bir aralar ve biz de hem iyi, hem kötü nasibimizi almi$tik. rumenleri severiz, 10'dan ötürü. ancak onlar da kayboldu be. romanya'da i$ler iyi gitmiyor ya da iyi pazarlayamiyorlar oyuncularini.
App Store'dan indirin Google Play'den alın