resim
Duygun Yarsuvat
Görev:Başkan
Doğum:18.08.1937
Ölüm:10.09.2021 (84)
Uyruk:Türkiye
  • 948
    duygun yarsuvat 83 değil 93 yaşında bile olsa hem başkan olmak ister hem de kulüp babasının malıymış gibi konuşur. çünkü nefsi tarafından yutulmuş insanların canı çıkmadıkça bu dünyadan istek ve arzuları bitmez. insan nefis ve ruh dualitesinden ibarettir. ruhunu değil nefsini besleyenler son nefeslerine kadar tırnaklarını dünyaya geçirirler. duygun yarsuvat da duayen olması gerekirken yirmi tırnağını birden galatasaray’a geçirmiştir ve bırakmaz.

    liseci zihniyetin, galatasaray taraftarına ne kadar itici geldiğini sadece liseciler anlayamıyor. bu dede de onlardan birisi. bir diğeri divan başkanı eşref hamamcıoğlu. keşke biraz geri çekilip büyük resmi görebilseler. sırf liseli olmadığı için mustafa cengiz’i (üstelik kumpas kurarak) idari yönden ibra etmediler. bu ülkenin hukuk yapısındaki kaostan yararlanarak yönetimi mahkemelerde uğraştırıp duruyorlar. üstelik yargıtay’ın “idari ibrasızlık diye bir kurum türk hukukunda yoktur” kararına rağmen.

    tek bir galatasaray taraftarı bile, ibra etmeyen bu lisecilere hak vermez. çünkü haklı tek bir gerekçeleri yoktur. tek gerekçeleri, mustafa cengiz’in liseli olmaması ve galatasaray’ı bunlara yem etmemesi. yıllardır alışmışlar galatasaray’ı sömürmeye. bir yöneticinin dediği gibi galatasaray fakirleşirken bunlar zenginleşmiş. liseli dursun özbek, yaptığı ffp anlaşmasına uymayıp, kulübü 170 m euro zarara uğratmasına rağmen bunlar tarafından hiç tereddüt edilmeden ibra edilmiştir. üstelik birçok yolsuzluk yapılmış olmasına rağmen. (kulübe tefeci faizi ile şirketinden para vermesi, otel faturaları vesaire) yani bunların yaptığı ahlaka, yasalara ve de vicdanlara sığmıyor.
App Store'dan indirin Google Play'den alın