• 121
    filmlerdeki rollerinin tersine gercek hayatta cok ciddi ve fazla gulmeyen bir adammis rahmetli. bunu ilk 2003 senesinde duymustum, zamaninda nisantasi isik’ta okuyan ali sunal’in da ingilizce ogretmenligini yapmis hocamiz anlatmisti.
    roportajlarinda da hep bahsetmistir bundan kemal sunal fark ettiyseniz.

    onun disinda ilginc bir not, turk sinemasina dahil olduktan sonra okumaya ara vermis ancak yasi kemale erdiginde universiteye devam edip bitirmis, hatta film ve gazetecilik uzerine doktora tezi yazmistir. liseyi de* karakteri saban gibi 9 yilda mi ne tamamlamis. hep espiriyle bahsederdi rahmetli.

    topragi bol olsun onu hep gulusu, essolessek hihihi, ve allah allah yauv derkenki tonlamalari ile hatirlayacagiz. son olarak yesilcam’in real madrid’i oldugunu dusundugum “yalanci yarim” filmini izleyin. usta oyuncu munir ozkul’un yani sira o donem yildizlari yeni parlayan metin akpinar, zeki alasya, tarik akan, kemal sunal ve sarkici emel sayin var. metin-zeki ikilisinin ilk filmlerinden. ayrica o filmde metin akpinar’in sosyetik esini oynayan kadin daha sonra yillarca tiyatrolarda sergiledigi inek saban rolunu o filmde tarik akan’in arkadasi olarak yan rol olan halefi kemal sunal’a devredecekti.

    futbol editi: hatirlarsaniz zamaninda galatasarayimiz da da forma giymis * kanimi kesseniz sari kirmizi akar demis ancak aldigi para bir mercedes fiyatina yetmeyince ezeli rakibimize kacmistir :(
App Store'dan indirin Google Play'den alın