resim
Burak Elmas
Görev:Başkan
Takım:-
Yaş:50
Uyruk:Türkiye
  • 357
    yani burada herkes başkan ve yönetimden şu tarz şeyleri bekliyor;
    - siyasi destekli futbol federasyonuna laf söylesin
    - ülkenin en zengin ailesine laf söylesin
    - kaan ayhan'ı almak için para gerektiği zaman ortaya 3 milyon euro çıkarsın koysun
    - kredi gerektiği zaman kendi kefaletini koysun (dursun özbek misal, 22 milyon dolar diyor kendi kefaleti+90 milyon lira kasa kolaylığı. anca böyle dönüyor kulüp)
    kendisi yanına kasa kolaylığı yapacak yüzlerce milyonu olan birini alırsa son iki kısmı halleder. ama ilk iki kısım; imkansız bana göre. aramızda harbiden bilmem ne üniversitelerinden mezun, bilmem nerelerde vp calışmış beyaz yakaların maç sonu çıkıp ülkenin karanlık kişilerine laf söyleyeceğini mi düşünüyoruz?

    yani açıkçası ekmeğinin peşinde olan birinden bunları beklememiz biraz komik olur. milyonlarca dolarları olan adamlarla dolu federasyon, kulüpler birliği gibi toplantılara girip masaya yumruğunu vurabileceğini düşünen var mi?
    kendisinin kariyerinin büyük bölümlerinin geçtiği yer (yıldız holding ve godiva) fenerbahçe'nin koyu taraftarı ve sponsoru murat ülker'in şirketi. yani böyle bir profil nasıl türkiye şartlarında başkan olabilir? olympique lyon mu burası da şirket gibi yönetilsin?
    meşhur bir telefon ile transferden vazgeçenler var, kendisi o telefonu açıp "naparsanız yapın lan" diyebilecek mi? ben beyaz yaka olarak diyemem. ha bir kaç yüz milyon dolarım olsa derdim belki.
    benim aklım hayalim almıyor açıkçası. isviçre liginde falan olur belki ceo olarak. ama burada menajerlerden teklif aldığını açıklayan teknik direktöre ceza veriliyor.

    bu arada bir iki arkadaşla da konuştum; başkan para kazanacak ve ceo olacaksa global ilan açalım, dünyadan profesyoneller gelsin. neden para vereceğimiz adamı seçimle başımıza getiriyoruz anlamadım.

    kendisi paralel evrende belki başkan profilinde olabilir(ki bana göre değil). ama türkiye'de kendisi gibi başkan profili yok, olmadı, yakın süreçte de olmaz bence.

    edit: anlam düşüklüğü vs duzeltildi.
App Store'dan indirin Google Play'den alın