resim
Burak Elmas
Görev:Başkan
Takım:-
Yaş:50
Uyruk:Türkiye
  • 354
    zaten kendisinin maaş ile çalışan bir beyaz yakalı olduğu, galatasarayın mevcut siyasi ve sportif ortamda çok daha güçlü bir figüre ihtiyaç duyduğu defaat ile yazılıyor.

    bunun dışında da kendisi bana kalırsa başkanlık makamı için insanların ona duyması gereken güveni mustafa cengiz yönetimi ile yaşadığı sürtüşmede kaybetmiştir. her yerde konuşulduğuna göre işin gizli saklı bir tarafı yok. galatasaray ceo'luğu yapmak için alenen bir maaş talebi olmuştur. işin galatasaraya hizmet faslını falan geçtim profesyonel açıdan baksan dahi böyle bir koltukta birkaç yıl oturabilmenin bir insanın cv'sine katacağı değer ve bunun yaratacağı imkanlar para ile ölçülebilecek bir şey değil.

    lakin bir insan bu koltukta oturmanın karşılığı olarak dahi maaş şartı koşuyorsa ben o insana galatasarayı teslim etmem.

    yarın başkan olursa kendisine maaş bağlamayacağının, eğer resmi olarak yapmazsa kendi anlaştığı kurum veya menajerler ile çalışarak o "maaşı" bir şekilde tahsil etmeyeceğinin herhangi bir garantisi var mı ?

    yanlış anlaşılmasın niyet okuyup kendisi böyle bir şey yapar şeklinde bir ithamda bulunmuyorum. demek istediğim geçmişte böyle bir sürtüşmenin içinde yer alan bir insan başkan olursa bu konu hep bir soru işareti olarak kalacak ve her başarısızlık ve fiyasko ile sonuçlanan eylemde ısıtılıp gündeme gelecek.

    umuyorum bu seçim galatasarayın yeni rezilliklere yelken açacağı bir seçim olmaz. son yıllarda her gelen yönetim çok fazla yoruyor taraftarı.
App Store'dan indirin Google Play'den alın