resim
Mustafa Cengiz
Görev:Başkan
Doğum:25.12.1949
Ölüm:28.11.2021 (71)
Uyruk:Türkiye
  • 4282
    fenerbahçe'nin 177 milyon tl limit ile her mevkisine alternatif oluşturacak kadroyu kurduğu yerde 460 milyon tl limit ile ne satılık ne kiralık etebo dışında 1 adet orta saha oyuncusunu takıma kazandıramamıştır. tff bu limiti uygulasın diyerek fenerbahçe'yi kendince zor durumda bırakmaya çalışmıştır ama ironik bir şekilde tff limitine kendisi takılmıştır.

    onyekuru'nun kadıköy'ü parsel parsel gezdirdiği jailson'u fenerbahçe 5 milyon euro'ya çin'e satarken kendisi şampiyon kadrodan doğru düzgün satış yapamamıştır. 30 gollü mbaye diagne'yi bile sağa sola ittirememiştir vedat'ın 18 milyon euro'ya gittiği yerde. çünkü çevre yok, ağ yok. 2-3 menajer dışında gittikleri yol bile yok.

    fazla bile kaldılar. ndiaye'yi satıp adam alamadılar, gomis'i satıp adam alamadılar, seri-lemina gitti adam alamadılar. eğer fatih terim olmasa ve bu kadro zaaflarına rağmen o şampiyonluklar gelmese şimdiye 50 kere teneke bağlanıp göndermişti galatasaray genel kurulu. ve bunlar güçten öyle zehirlendiler ki bu başarıları kendi üstlerine alıp tüm bunları, bu kadar uzun süre başkanlıkta kalmayı bile kendilerine sağlayan hocayı yemeye kalktılar.

    allah sağlığınızı sıhhatinizi daim etsin ama galatasaray'ımdan uzak durun.
App Store'dan indirin Google Play'den alın