• 497
    mehmet demirkol, serdar ali çelikler, rıdvan dilmen, ahmet ercanlar...

    bu isimlere bu sezon* çok dikkat edin. sezon başından beri, talimat almış gibi fenerbahçenin en ufak olumlu yanını şişirip, rakiplerinin en olumsuz yerlerine abartı eleştirilerde bulunuyorlar. en ufak bir sıkıntıda "galatasaray öldü/bitti" diye ortalığı yıkıyorlar.

    en son dün mehmet demirkol, bugün de kendisi 8 kasım 2020 sivasspor galatasaray maçındaki saçmasapan pozisyonlar için "3 tane penaltısı vardı maçta sivasspor'un" dediler. bakın hiçbirinin penaltı ile uzaktan, yakından alakası yokken ve sivaslılar rüzgar esse kendilerini yere atarken bu ikili sözleşmiş gibi peş peşe "penaltıları verilmedi" diye algı oluşturuyorlar. en son mehmet demirkol yatabare'nin kendi ayağına takılıp düşmesine bile penaltı dedi düşünün olayın vehametini.

    sözün özü; bu sezon sosyal medyaya, federasyona, hakemlere, yorumculara, televizyonlara... herkese emir gitmiş artık bu çok net.
    *federasyon limitleri görmezden geliyor.
    *galatasaray baş kaldırdığı an "6 saniye kuralı" işlemeye başlıyor.
    *en ufak tereddütlü pozisyonda bile "galatasaray kayrılıyor" diye ortalık yıkılıyor.
    *sosyal medyada en ufak galatasaray paylaşımının altında bile fenerbahçe troll ekibi algı için gürültü çıkartıyor.
    *yorumcular fenerbahçeyi uçurup kaçırırken galatasaray'ın altını oymak için, yermek için hiçbir fırsatı geri çevirmiyor.

    siz siz olun, takımınıza, hocanıza sahip çıkın. bu geçmişinden ders almayan, rakibini masa başı oyunlarla, kendisini yukarı çıkartarak değil, rakibini aşağı çekerek yenmeye çalışan aşağılık kitleye karşı kenetlenin. başka galatasaray yok.
App Store'dan indirin Google Play'den alın