resim
Scott William Piri
Görev:Performans Yöneticisi
Takım:-
Yaş:55
Uyruk:ABD
  • 297
    kasım aylarının başında yılın son milli maç arası verildiği ve aralıksız oynanacak en uzun dönem kasım-ocak arası olduğu için planlama kasım ayı ile birlikte yükseliş olabilir ki, bunu ümit ediyorum.

    zaten sezonun ilk haftalarında zirveyi görmeye yönelik planlama, bu kadar milli ara varken bence çok mantıklı değil. uzun vadede genelde sıkıntı yaşatıyor.

    mesela 2017-2018 sezonuna igor tudor ile muhteşem başlamışken; ilerleyen haftalarda bizim fizik kalitemiz düşerken, rakiplerimizinki yükselmiş ve ilk yarının son haftalarına doğru ciddi bir düşüş yaşamıştık. özellikle, tam ritmimizi bulmuşken her millli ara dönüşü geriye gidiyorduk.

    keza, 2019-2020 sezonunun ilk 10 haftalık diliminde kadro defolarına rağmen en hazır görünen takım sezon başı yüklemeleriyle meşhur ersun yanal'ın fenerbahçe'siydi ama ilk yarı sonuna doğru yine bir ersun yanal klasiği olacak şekilde keskin bir düşüş yaşadılar.

    2020-2021 sezonunda erol bulut'un da igor tudor ve ersun yanal'a benzer şekilde ilk haftaları kapsayan bir planlama yaptığını düşünüyorum ki, birçok maçta kötü oynamalarına rağmen fizik olarak iyi olmalarının faydasını gördüler. ancak, devre arasına doğru özellikle 30 yaş üstü oyuncularından bir düşüş bekliyorum.

    bizim için ise umarım fizik olarak, scott piri ile geçirdiğimiz 2011-2012 sezonundaki gibi bir açılır, pir açılırız. kasım-ocak arasını iyi geçirmemiz halinde, fatih hoca ile bir klasik haline gelmiş, antalya'da iyi geçen bir ocak kampı ile tekrar şampiyonluk için umutlanmamamız için bir sebep yok.
App Store'dan indirin Google Play'den alın