• 2937
    (bkz: #3003698)

    ilk 7 haftadaki (aslında 8 de 1 haftayı bay geçtiler) fikstür avantajlarını hiç iyi değerlendiremediler. şimdi bizim sezona başladığımız ölüm fikstürüne giriyorlar (hatta 6 kasım 2020 gaziantep fk beşiktaş maçı ile girdiler denebilir).

    sıradaki maçları;

    -başakşehir
    -fenerbahçe (deplasman)
    -kasımpaşa
    -alanyaspor (deplasman)

    şu 4 maçın hiçbiri garanti değil, ligin kendileri ve galatasaray hariç en iyi top oynayan 4 takımıyla oynayacaklar. şu 4 maçtan 4 civarı bir puan toplamış şekilde ve sergen yalçın'sız çıkmaları sürpriz olmaz.

    4 puan toplarlarsa 11 maçta 14 puan toplamış ve maç başına 1.27 puan ortalaması yakalamış olacaklar ki bizim süper lig 2019-2020 sezonu'nun rezalet geçen ilk 16 haftasındaki puan ortalamamız bile 1.50 idi.

    ama şunu da söylemek gerekir ki kadroları kesinlikle kötü değil, hatta stoperleri ve kalecileri iyi olsa şampiyonluk adayı bir kadroları olurdu. sağ tarafa ghezzal-rosier takviyeleri o bölgeye ilaç olmuş. orta sahaları da fenerbahçe'den sonra ligin en iyi 2. orta sahası. forvetleri de fena değil, toparlarsa aboubakar büyük bir tehdit olacaktır. larin de hem geçen sene belçika'da güzel bir sezon geçirdi, hem de bu seneye gayet iyi başladı. aslında stoperleri de isim olarak çok kötü değil ama performans olarak felaketler.

    gelgelelim bu fikstür kolaylığına (bkz: #3003698) ve lehlerine ekstrem hakem hatalarına rağmen (bkz: #3008007) 7 maçta 10 puan toplayabilmişler. bir yerlerde büyük bir sıkıntı var belli ki.
App Store'dan indirin Google Play'den alın