• 266
    --- alıntı ---
    https://www.gsstore.org/urunDetay.asp?urunID=5794

    https://www.gsstore.org/urunDetay.asp?urunID=5772

    linklerdeki iki forma arasında ne gibi bir fark olduğunu anlayamadığım mağazanın sitesi.
    --- alıntı ---

    replika formasının içinde metin oktay baskısı yoktur formanın sırt kısmının altında "galatasarayı efendileri" yazar. arma kumaş a işlenmiştir sonradan eklenmemiştir. kumaş olaraksa 2 forma arasında bir fark yoktur bildiğiniz kaliteli jan jan lı adidas kumaşıdır. her iki formayıda giydiğinizde kendinizi aslan gibi hissedersiniz.

    ikincisi replika olan formanın amblemine ütü bastığınız zaman amlem solmaz ilk günkü rengini korur ancak diğer formanın ambleminin üstünden ütü geçerseniz bir zaman sonra vişne çürüğü açılmaya başlar beyazlaşır.

    not: bu kadar bilgiyi nerden biliyorsunuz diye sorarsanız, evimizde çalışan abla bu senenin başında aldığım parçalı formamım üstünden ütü geçmiştir ve amblemin üstündeki "s" harfi de kırmızılaşmıştır "g" ise yavaş yavaş beyazlamıştır. bu yüzden kendime daha uygun olan replika formamı aldım hala ilk günkü gibidir.

    son karar: orjinal formayı alın ütü yapmayın elde yıkayın. eğer evde arada sırada ütüyü babaanneniz yapıyorsa kesinlikle replika alın. mor formanın arkasını ütületmeyin ülker yazısı komple kırmızı olur.

    edit: replika ve orjinal forma arasında çok büyük olmasa da belli başlı farklılıklar vardır. ama bu kendinizi aslan gibi hissetmenize engel olamaz. ikiside gatasaray store da satılır sokaktan çakma pazar malı almaktan iyidir.*
App Store'dan indirin Google Play'den alın