resim
Mesut Yılmaz
Takım:-
Mevki:Stoper
Yaş:35
Boy:1.82
Uyruk:Türkiye
  • 19
    dönemindeki diğer merkez sağ rakibinin aksine kendi siyasal ikbalini atatürk ilke ve inkılaplarının önünde tutmamış ve atatürk ile sorunu olan hiçbir oluşumla işbirliği tutmamıştır. bu onurlu ve ilkeli tutumunu siyasetten emekli olduktan sonra da sürdürmüş, yine o eski merkez sağ rakibi atatürk ile sorunu olanların etkinliklerinde milli şuur ararken, mesut yılmaz milli şuurun atatürk'de aranması gerektiğinin altını çizmiştir.

    he ben sosyal demokrat bir insan olduğum için hiçbir zaman siyasi görüşlerimiz uyuşmazdı, onun tabanına uzaktım ama önemli olan hep beraber cumhuriyetin temel değerlerinde uzlaşabilmek ve bunları bir araya gelip koruyabilmektir. tıpkı dsp-mhp-anap koalisyonundaki gibi toplumdaki farklı görüşlerin geniş kapsamda temsil edildiği demokratik bir hükümette olduğu gibi. istese diğer sağcı rakipleri gibi "önemli olan senin benim çıkarım, halkın değil" diyerek stepne olabilirdi. ama o daima mesafeli durdu atatürk'den uzak oluşumlara.

    o yüzden mesut yılmaz'a omurgalı duruşu ve daima atatürk ilke ve inkılaplarının yanında yer alması nedeniyle teşekkürü de borç bilmekteyim.

    ayrıca çok iyi bir galatasaraylıydı. 1996-2002 arasında tribünde mutlaka gözler arardı onu. sempati katardı maçlara.

    mekanı cennet olsun.
App Store'dan indirin Google Play'den alın