• 41026
    "fatih terim türk futbolunun en başarılısı. o başarıyı bir daha yakalayacak bir teknik direktörün çok zor olduğunu düşünüyorum."

    "en unutamadığım an... werder bremen maçı.florya'da kar yoktu, ali sami yen'de kar. tribünler dolu, maalesef onları yenemedik.o havada tribünlerin dolması,kulüplerine bağlılıklarını gösteriyor. bu,galatasaray taraftarının kulübüne sevgiyle bağlanması..."

    "biz galatasaray ile uefa kupasını alırken 5-6 ay maaş almıyorduk. duygularıyla hareket etmeli bir futbolcu.. ben profesyonelim' ama duygulu olman lazım!"

    "uefa kupası finalinde omuzumun çıkması o kupanın simgesidir."

    "ozan kabak, merih ve çağlar çok çok iyiler. ben çok mutlu oluyorum, benden daha iyiler. alpay ile oynarken de keyif alıyordum popescu'dan çok şey öğrendim. emre aşık ile de keyif aldım oynarken."

    "her zaman şampiyonluğa oynayan, şampiyonluğu araç görüp avrupa'da başarıyı yakalayan kulüptür galatasaray kulübü."

    "marcao ve luyindama'yı beğeniyorum özellikle marcao'yu. ben galatasaray savunmasının türkiye'nin en iyisi olduğunu düşünüyorum."

    "falcao antrenmanlarında havada sinek kapsa ağlara atan bir isimdi atletico'da oynarken arda ile konuştuğumda öyle söylüyordu. şuan pozisyon bilgisiyle bu işi hallediyor, erzurum'da attığı gol tam bir golcü vuruşu. yetenek kaybolmaz."

    "ali sami yen stadyumu bambaşkaydı.. oradan geçerken üzülüyorum. ali sami yen orda kalmalıydı. yıkılırken üzülmüştüm, bir tv programına 'telefonla katılmıştım' çok duygulanıp yayını yarıda kesmiştim."

    bülent korkmaz
App Store'dan indirin Google Play'den alın