• 41024
    "kendimi iyi hissediyorum. çarşamba günü sakatlandığımdan beri ilk defa 5'e 5 antrenmanımı yaptım. sahaya geri dönüp çok sevdiğim işi yapmaya devam etmek beni heyecanlandırıyor.

    "ben kendimi hazır hissediyorum. sakatlanmadan önceki larkin gibi döneceğimi söyleyemem, ama kim bilir belki de dönebilirim. ilk 2-3 hafta iniş çıkışlarla geçecektir ama formumuzu bulduğumuz anda geçen seneki seviyemize geri dönebiliriz. kendimi şu anda %85 hazır hissediyorum. oynamaya başladığım ilk haftalar böyle geçecek. sonra %90'a geleceğim. sonraki hafta %95 ve önümüzdeki ay %100'üm ile hazır olacağım."

    "çok yönlü bir oyunum olduğunu düşünüyorum. dribbling üstünden şut atabiliyorum, cacth-and-shoot'larım gayet iyi, boyalı alanda iyi bitirebiliyorum, savunmaları iyi okuyabiliyorum. tabii ki her zaman geliştirilecek alanlar var ama bu yaz özel bir çalışma yapmadım."

    "savunma performansınız genelde eşleşmeler üzerinden gelişiyor. ne kadar istekli olduğunuzu göstermeniz gerekiyor. ben de bu isteği sahaya çıkacağım ilk andan itibaren göstereceğim."

    "takımdaki herkes geçen sezonun erken bitirilmesini konuşuyor. oynadığımız her maçta herkes geçtiğimiz sezondan bahsediyor. o sezonun ne kadar güzel ve büyüleyici bir sezon olduğunu hatırlamak güzel ama artık yeni bir sezona başladık. oturup geçmiş hakkında düşünerek daha fazla zaman harcayamayız. o anları artık gerimizde bırakmalıyız. şu anda sıralamada 13. sıradayız ve önümüzdeki her maçta savaşarak geçen seneki sıralamamıza geri dönmeliyiz."

    "sezon başında sakatlıklar yaşadık. daha hiç tam kadro sağlıklı olamadık. bu sakatlıklar planlarımızı da bozdu. şimdi kadromuz tekrardan sağlıklı. ait olduğumuz yere geri döneceğiz. bayern, zenit, zalgiris gibi takımlar iyi takımlar olduklarını ve bütün sezon savaşacaklarını gösterdiler. biz ise aynı ekibe, aynı oyunculara ve aynı kimyaya sahibiz. bu ligde yenemeyeceğimiz takım yok."

    "nba'den uzun süreli garanti bir kontrat teklifi aldım. efes'te kazandığım paraya yakın bir teklifti fakat işler istediğimiz gibi yürümedi ve efes'te kaldım. burada olmaktan ve bir kez daha euroleague şampiyonluğu için oynayacak olmaktan dolayı çok mutluyum."

    shane larkin
App Store'dan indirin Google Play'den alın