• 212
    bir beyaz yakalı olarak; beyaz yakalı futbol başkanı mi olur türkiye'de?
    türkiye'nin en zengin ailesinin ferdine, türkiye'nin en zengin ve iktidarla en içli dişlı kişilerden birinin başkan oldugu federasyona yapabileceği en büyük atar insan kaynaklarına şikayet olur. tahminen kendisinin mal varlığını alıp fakire dağıtacak kadar zengin, arkadan dolanıp kendisinin iş hayatına engeller koyacak güçlü kişiler bunlar.
    hayal görmeyi bırakmak lazım. size türkiye'de başkanın gücü ve parasının önemini şöyle anlatayım;
    https://www.google.com/...-hortumladik-1368622

    --- alıntı ---
    aig gibi bir kuruluşla ortaklık yapmayı beceremedik, konuyu ihtilafa götürdük. neticede, uluslararası ihtilafta galatasaray, fazlası saklı kalmak suretiyle, 60 milyon dolar tazminata mahkum oldu. o dönemde bize “şu gün şu saate kadar, bize hisselerimizin bedelini getirirseniz, londra’daki citibank’da galatasaray’ın hesabında duran 9 milyon doları da tazminat olarak verirseniz, biz sizinle sılh oluruz” diye bir opsiyon tanıdılar. bizim o zamanki yöneticilerimiz her tarafı dolaştılar, 23 milyon doları bulamadık. son gün, sürenin dolmasına beş dakika kala, ünal aysal tarafından, gökten indirildi bu para, tabiri caizse amerikan yardımı olarak geldi, aig’ye verdik 9 milyon doları da transfer ettik. dolayısıyla galatasaray 60 milyon dolar ve fazlasını ödemekten kurtuluyor
    faruk süren
    --- alıntı ---

    başka bir örnek;
    https://www.google.com/...ine-getirdim-2088088

    --- alıntı ---
    2014 yılında ümit özdemir beni aradı ve ünal aysal’ın bir projesi olduğunu, acil 5 milyon dolar paraya ihtiyaç olduğunu söyledi. hiç düşünmeden parayı gönderdim. o dönemden başlamak üzere, duygun abinin döneminde kasa kolaylığına devam ettik. 22 milyon dolar kredi aldık, 7,5 milyon doları futbolculara verdik. burada da şahsi kefaletim söz konusu.
    dursun aydın özbek

    --- alıntı ---
    gene başka örnek;
    https://www.google.com/...ladim-SXHBQ687614SXQ

    --- alıntı ---
    90 milyon tl kasa kolaylığı sağladık, 150 milyon tl de kişisel kefaletimiz var. bunu neden yaptık? galatasaray ileriye gitsin. galatasaray için 250 milyon tl'lik taşın altına elimizi soktuk
    dursun aydın özbek
    --- alıntı ---

    tamam dursun özbek çok kötü bir başkan da parası var yani. kredi alır, para verir vs.
    hani diyorsunuz ya kaan ayhan için 2-3 milyon euro koyamamışlar mı diye, merak ediyorum kendisi ne koyabilecek ortaya? yani var mı herhangi bir kuruluşa, bankaya, menajere "tamam ben kefilim" diyebilecek mal varlığı? yani kendisi 20 milyon dolar kredi alabilir mi kendi kefilliği ile?
    isviçre ikinci liginde falan başkan olabilir de böyle karanlık bir dünyada beyaz yaka başkan, komik.
    bu arada kendisinin cv'sinde bir şey yoktur. anlıyorum ülkede okuyan adam bulmak zor da o kadar da değil. cv ile başkan alacaksak ebru yüksel olsun en azından bari cv'si harbiden güzel, ne kadar kendisini de istemesemde.
App Store'dan indirin Google Play'den alın