• 18
    (bkz: #3002741)

    siyaseten muhalif olan tüm galatasaray düşmanlarının ağzına doladığı biatçılık kavramı üzerinden fatih terim’i eleştirme tuzağına düşmüş bir yazar.

    galatasaray ülke mi? fatih terim cumhurbaşkanı mı? terim seçimle mi göreve geliyor? hoca senden vergi mi alıyor? işi gereği senin hayat standartlarına etki edebilecek konumda mı?

    biat derken nasıl bir biat, şu sözlükte fatih terim eleştirilemez diye konuşan kaç kişi var? örnek gösterin de kimi eleştirdiğinizi bilelim. ağırlıklı çoğunluk hoca eleştirilebilir ama saygısızlık yapmayın diye yorumluyor. şu ortamda ve mali şartlarda terim'in saha içinde ve saha dışında yapabileceklerine sahip olduğumuz için şanslı olduğumuzu söylüyoruz. ama terim karşıtı yorumlar hep ütopik bir zihniyetle, tff ve mhk'nın her kulübe eşit yaklaştığı, hakemlerin tarafsız olduğu, kulübün mali kaynaklarının sınırsız olduğu, ffp'nin olmadığı sanrısıyla yapılıyor. yetmiyor üstüne eski başarıları küçümseniyor.

    belki galatasaray'ın menfaatleri için yorum yaptığını düşünüyor ama entry'i sikerim böyle fenerbahçe'yi diye bitiriyor. birisi kendisine bu cümleyi kuran zatın şike yapmaya kadar düşecek kontrol kaybının yıllar boyu süregelen galatasaray başarıları olduğunu, bu başarılardaki payın çoğunun da terim'e ait olduğunu hatırlatmalı.

    bu elma bu da armut. ama bu yaklaşımla, bu saygısızlıkla yiyebileceğiniz tek şey ayva.
App Store'dan indirin Google Play'den alın