• 16
    (bkz: #3002741)

    fatih terim başlığında yazmak isterdim ama biliyorum, önceki entrylere cevap niteliğinde gerekçesiyle silecekler.

    8 şampiyonluğu kadro mahareti ile almışmış, kim olsa olurmuş, 6 kere olurmuş ama olurmuş. 8, 7 ve 6 dan büyük olduğuna göre hocanın bir mahareti var demek ki. en başta kendinle çelişiyorsun. yoksa o fazladan şampiyonluklar için bir şey mi ima ediyorsun rakipler gibi ?

    mancini niye olamadı ? drogba sneijder yok muydu ? reykard ve o dönem gelen giden teknik adam sirkülasyonları niye olamadı ? elano, keita, baros, kewell, geleceğin yıldızı arda yok muydu ?

    futbol, iyi futbolcularla oynanır. bu adam çıkıp kendisi mi oynayacak ? 8 şampiyonluk için teşekkür edeceğine bir de küçümsüyor.

    bugün neyle övünüyorsan başında bu adam var, insan bi saygı duyar hiç olmazsa. sanki diğer teknik direktörler babasının hayrına çalışıyor da, bir de para aldığından bahsetmiş. bu kulüp tarihinde dünya kadar para alıp hoca kadar başarılı olabilen olmadı.takıma beş kuruşluk fayda etmediler ama paralarını aldılar. onları ne yapıcaz ?

    işe gelmeyince reiscilik biatçılık bilmem ne, aynı zırvalıklar. çok kolaysa, maharet yoksa hocalık lisansı al ve 8 şampiyonluk kazan. sana da biat etsinler, kimsenin biat ettiği yok ama öyle olsun seni mi kıracağız.

    sevmediğini belli etmek için çarpıta çarpıta entry girmiş yazar.

    yine sevme de, emege saygı duy bari, yazık.
App Store'dan indirin Google Play'den alın