• 15
    galatasaray sozlugun en sevdigim yazarlarindandir. fatih terim hakkinda girdigi cesur entry’nin cogu kismina katiliyorum. kadro kisminda yabancilari bilemem ama ilk fatih terim donemindeki yerli kadroyu olusturan fatih terim’di. bir de o vakitler daha ortada gegenpressing diye bir sey yokken bunu galatasaray’a oynatmayi basarmis zamaninin otesinde ve turk futbol yarihine gecmis bir teknik direktordur. bir parantez acip bunlari ekledikten sonra itiraf etmem gerekir ki alavgan’in fatih terim entry’sinde yazdiklarinin cogu aci gerceklerdir.

    benim gorusum, degindigi konulardan en uzucu olani altyapi mevzusudur. ve buna da konuya nereden bakarsaniz bakin katilmamak elde degil. galatasaray’da gorev aldigi her donem futbolda bir numarali karar mekanizmasi olan fatih terim’in altyapi hocalarinin maasini bahane edip futbolcu cikmamasini buna ihale etmesi gercekten trajikomik bir durum.

    bir de artik su kamplasma isini bir tarafa birakmamiz gerektigini dusunuyorum zira olan galatasaray’a oluyor. terim veya cengiz diye ikiye bolundu taraftarlar. bence ortadaki tablo kimin eseri sorusunun cevabi tek bir isim degil. abdurrahim albayrak’indan umit davala’sina komple bir basarisizlik var ve bir bedel odenecekse bunu hepsinin odemesi lazim.
App Store'dan indirin Google Play'den alın