resim
Mustafa Cengiz
Görev:Başkan
Doğum:25.12.1949
Ölüm:28.11.2021 (71)
Uyruk:Türkiye
  • 4247
    ekşisözlükten,

    --- alıntı ---

    geldiği ilk gün kucağında uefa'nın 2+1 yıl men cezasını bulan başkan.

    1: bu ceza sattığın kadar al cezasını evrildi, iki sene şampiyonlar ligi bir sene avrupa ligi yaptı bu takım.

    2: kendisinden önce hiçbir başkan sattığın kadar al cezası ile transfer dönemi geçirmedi, hepsi borç harç istediği oyuncuyu bir şekilde aldı, kendisine ffp belası ve borçlar kaldı. hiçbir transfer döneminde parasını verip oyuncu alalım rahatlığı olmadı, hep satmak ve denkleştirmek zorundaydı.

    3: dursun özbek sevr gibi antlaşmalarla mariano-feghouli-belhanda-ahmet çalık- latovlevici gibi oyuncuları üstüne yüksek bonservisler ödeyerek kadroya kattı, adamların bazılarının satılma ihtimali iki kere doğdu ikisinde de fatih hoca izin vermedi, sonra da kimse bu paraları bu adamlara ödemedi.

    4: bu sene mutlak suretle başının yenmesi ve yerine bir liselinin geçmesi kulübe dişini geçirmiş kan emiciler için şarttır zira artık borçlar iyi kötü çevirilebilir durumda, ffp belası bu yaz transfer döneminde bitiyor bol transfer bol komisyon bol caka satma imkanı doğacak. hem taraftarı transfere doyurup "efsane başkan" olacak gelen kişi hem de bahsettiğim ekip ekmeğine bakabilecek rahat rahat.

    5: mustafa cengiz'den sonra gelen başkan kadir gecesi doğmuş biri olacak muhtemelen, elinde sözleşmesi bitecek yüksek maaşlı çöplerinden kurtulup yeni yüksek maaşlı çöpleri takıma doldurabilme fırsatı geçecek, ama o başkandan sonra gelecek olana allah yardım etsin bugünden beter olacak bu kulübün hali.

    tarihe not olarak düşelim, kendisinden iki sonra gelen başkan "galatasaray tarihinin en kötü başkanı" sıfatını alacak hem de hiçbir suçu günahı olmamasına rağmen, oysa kendisinden hemen sonra gelen başkan net olarak ünal aysal ve faruk süren ile birlikte efsane olarak anılacak.

    --- alıntı ---
App Store'dan indirin Google Play'den alın