resim
Mustafa Cengiz
Görev:Başkan
Doğum:25.12.1949
Ölüm:28.11.2021 (71)
Uyruk:Türkiye
  • 4240
    bu sözlükte ozan kabak'ın 7.5 milyon euroluk serbest kalma bedeli dışında verdiği bütün duyumlar bir bir yalan çıkan uğur karakullukçu'nun 2 twitiyle, programda ertem şener'in maç içindeki ilginç estantaneleri misali 2 cümlesiyle dursun aydın özbek'i linç ederdik. kimse de uğur karakullukçu'nun yazdığının doğruluğunu sorgulamazdı. şimdi bakıyorum da kendisi bu konuda gerçekten çok şanslı başkan.

    atilla gökçe'ye bir haber yaptırdılar. bu haberin kasıtlı, hem hocaya mesaj vermek hem de taraftarı yoklamak için yaptırıldığı 500 metre öteden bile anlaşılıyordu. kulübün gayrı resmi basın organı ajans 1905 doğruladı, ne resmi siteden ne başkandan bu haber ile ilgili tek bir yalanlama gelmedi. normalde böyle bi haber çıkacak 2-3 saat içinde yalanlanırdı. ertesi gün atilla gökçe bi özür yazısı yazmış. ama başlığı bile cengiz'den özür. içeriğinde de adam açık açık ben sallama haber yapmadım diyor. sallama haber yaptım diye değil, haberim infial yarattı diye öyle bi laf olsun diye kıyısından köşesinden özür diler gibi yapıyor. o özür metninin bile içeriğine kafa yormayıp gözümüze sokanlar oldu. iyi de adam yalan haber yaptığı için özür dilememiş ki dedik ofsaytlayanlar oldu. ancak 24 ekim 2020 bb erzurumspor galatasaray maçı sonrası fatih hoca bu açıklamalara tepki gösterircesine bir takım açıklamalar yaptı. işin içindeki kişi olarak kimin ne amaçla o haberi yaptırdığını gayet iyi şekilde biliyor sonuçta. şampiyonluğun ezeli rakibimize nasıl peşkeş çekilmeye çalışıldığını da! https://twitter.com/...087193919098881?s=20

    samimi söylüyorum bu kadar dokunulmaz bir başkan daha görmedim. yarın çıkıp atilla gökçe'ye o haberi kasten yaptırdım dese (ki bir yalanlama yayınlamaması bununla eşdeğerdir zaten) yine çıkıp bu konu üzerinden eleştirenlere atilla gökçe'nin gazına gelerek başkan eleştiriyor hainler, sazanlar vs yazanlar olacak. ben bir başkanın daha bu sözlükte bu denli dokunulmaz olacağına ihtimal vermiyorum şahsen.

    en basiti galatasaray sk mobil uygulamasına gidelim. kadir çetinçalı bir takım yüzdeler verdi. kendisinin kulübe yakınlığını düşünürsek o yüzdelerin yalan olma ihtimali yok gibi bişey, ona bile tepki gösteremedik. ben 120 liraya yakın para vermişim. bunun 40 lirası bile galatasaray'ın kasasına girmemiş buna bile tepki göstermem yasak. ispatla, kaynak göster, doğru söylediğini nereden biliyorsun. sanırsın yüzdeyi veren ahmet ercanlar. o kadar yüksek yüzde ile pay verilen bir sözleşmenin niye imzalandığını da anlatmayayım size, ama büyük paraların döndüğü sektörde çalışan herkes az çok tahmin eder.

    çok şey var yazacak ama daha fazla yazmak istemiyorum. ancak şunu belirteyim. bu iş faşizme dönmeye başladı. bayağı bayağı faşizm hemde.
App Store'dan indirin Google Play'den alın