• 40894
    "bugün sahada geldiği günden beri en iyi performanslarından birini gördüğüm falcao vardı. attığı gol; bunlar falcao'nun atabileceği goller".

    "bir top düşünün uzaydan geliyor. tecrübe konuşuyor, ofsayta düşebilirdi. kendini ayarladı, ofsayta düşmedi, koordinasyonunu ayarladı. havada vuracak şekilde avantaj sağladı, durdurdu ve inmeden de vurdu. ofsayta düşmemesi tecrübe, göğüsle alışı klas, vuruş klas."

    "falcao'nun golünü türkiye'de benim diyen oyuncu kolay kolay atamaz, atamaz, ofsayta düşer. ya da ofsayta düşmemek için geri gelir top taca gider. üçüncüsü havada göğsüyle avantaj sağlayacak, elle alır, el alır rakip takım. falcao köşeye bıraktı, bu kadar basit".

    "hep kötüye bakarsak haksızlık yapmış oluruz takımlara. son dakikalarda galatasaray 10 kişi daha çok pozisyona giriyorsa bu önemlidir. pozisyon da vermiyorsa bu da önemlidir."

    "falcao'nun kırmızı kart pozisyonu... futbolculuk sizin gördüğünüz gibi öyle kolay bir iş değil. futbol vücutla, ayakla, parmakla her şeyle oynanan bir oyun. santrafor top saklıyor, dirsek yoksa ben kart göstermem. ilki asla sarı değildi, ikinciyi net görmedim".

    rıdvan dilmen

    (bkz: 24 ekim 2020 bb erzurumspor galatasaray maçı)
App Store'dan indirin Google Play'den alın