• 40849
    “uefa’ya her 3 ayda bir verdiğimiz temiz kağıtlarının 6 ay ertelenmesini istedik, olmadı. tribünde seyirci yok, kombine yok. kimse ne yiyorsun, ne içiyorsun demiyor. futbolcu ödemeleri için uefa ve tff’ye yazdığımız yazılara ne yazık ki olumlu cevap alamadık”.

    “ljajic’in toparlanması lazım. iyi yaşamadığı kulağıma geliyor. düzelmezse kendisi bilir. ocak ayında bir transfer daha yapacağız. borçları tl’ye çevirip rahatladık. faiz hala belimizi büküyor ama önemli mesafe aldık. bırakmam seni kampanyasıyla biraz nefeslendik”.

    “toplam 8 milyona mal ettiğimiz, 18 milyon tasarruf ettiğimiz takımla yola devam ediyoruz. konya’dan 4 yedik, gençlerbirliği’ne sahamızda kaybettik. hiç hoş değil. üstelik hocamızın istediği transferleri yaptık”.

    ”aboubakar'a maç başı 20 bin euro ödeyecek, dizindeki sakatlık nüksederse 40 bin euro ceza yazacağımızı söyledik. şaşırdı, itiraz etti ama sonunda kabul etti. çocuk enteresan, kuantum fiziği okumuş”

    ”lambaları yanmayan karanlık odalar, ceo’su ortalarda görünmeyen, hiçbir evrakın bulunmadığı boş dolaplar ve bir de sekreter ile kulübü teslim aldık”

    ahmet nur çebi
App Store'dan indirin Google Play'den alın