• 40818
    "tabii ki grubun favorisi herkesçe villarreal ama bizde 2. olmak için elimizden gelen en iyisini yapacağız. bence birincilik ve ikincilik çok çekişmeli geçecek."

    "fayçal fajr, villarreal takımını iyi tanıyor. onun verdiği bilgilere göre hareket ediyoruz. gerçekten güçlü bir takım, her şeyin farkındayız. hem bizim hem türkiye için çok önemli maçlar oynuyoruz. inşallah oradan puan veya puanlarla dönmeye çalışacağız. takımıma inanıyorum, tek korkum sakatlıktı. onlar da maalesef bu maçtan önce bize biraz sıkıntı yaşattı. erdoğan yeşilyurt, aaron appindangoye, casimir ninga ve marcelo goiano'nun sakatlıkları var. önceden 21 kişilik kadro bildiriyorsunuz, ondan sonra onların yerine oyuncu alamıyorsunuz. bütün takımı götürüyoruz ama sahaya eksikliklerden dolayı 17-18 kişi çıkacağız. grubumuzdaki ilk maç çok önemli ama esas sahamızda arka arkaya oynayacağımız maccabi tel-aviv ve karabağ maçlarımız var. o maçları çok iyi şekilde bitirmemiz gerekiyor. buradan da iyi bir puanla dönebilirsek çok büyük bir avantaj yakalayacağız."

    "kendi gücümüze ve bütçemize göre transferler yaptık, ona göre yolumuza devam ediyoruz. buradaki en önemli şey inanmak. tek hedefimiz ilk ikiye girip gruptan çıkmak. yolumuza tek tek bakacağız. sahamızda üst üste oynayacağımız iki maç var, inşallah taraftar da alınırsa o zaman bizim için büyük bir avantaj olur. ondan sonra deplasmanlarda muhakkak puan alırız. takımıma güveniyorum ve inanıyorum. geçen sezon sivasspor güzel şeyler yaptı. inşallah bu sene de aynısını yapacağız."

    rıza çalımbay

    (bkz: 22 ekim 2020 villarreal sivasspor maçı)
App Store'dan indirin Google Play'den alın