resim
Younès Belhanda
Takım:Al-Shamal SC
Mevki:On Numara
Yaş:34
Boy:1.75
Uyruk:Fas
  • 10942
    adamın bir ailesinden birisini öldürmediğimiz kaldı ama gol attığında yine taklasını atıp, deli gibi golüne seviniyor. bu adamın gamsız yaftası yemesine çok şaşırıyorum. herkesle tartışabilirim bu konu da bu adam musleradan sonra sahada en çok kendisini veren adam.

    yapabildikleri yapamadıkları bir kenara rezalet oynadığı maçta bile gidip topu alıp taça atıyor ama gidip o topu alıyor. sinmiyor, kaçmıyor maçta. sırf kendisine olan nefretten emre akbaba yerine koyuluyor bu sefer de emre akbaba'yı kaybediyoruz. evlatçılık deyip bu sefer de emre akbaba'nın rezalet performasını görmüyoruz falan. tam bir politik işe döndü. ancak kendisini her zaman daha fazla sahada görmek istiyorum.

    ayrıca dilimde tüy bitti ama bunu bir kez daha söyleyeceğim fatih terimin o bahsettiğiniz gegenpresse en uygun isim bu adam. pres yapmasını bilen tek adam bu takımda. etebo ile birlikte dönünce de büyük ihtimal belhanda - etebo - taylan ortasahası göreceğiz.

    kendisine çok sövüldü, çok laf edildi ama halen koşuyor halen kulağını tıkıp oyununu oynamaya çalışıyor. sezon sonuna da kadar da sahada olması gerekiyor. ondan sonra gitmesi şart ama bu evlilikten daha hayır gelmez ancak ben hep savunan tarafta olacağım kendisini.
App Store'dan indirin Google Play'den alın