resim
Mustafa Cengiz
Görev:Başkan
Doğum:25.12.1949
Ölüm:28.11.2021 (71)
Uyruk:Türkiye
  • 4180
    https://twitter.com/...804059067981825?s=19

    keşke garry rodrigues, henry onyekuru, yasin öztekin, sinan gümüş, gomis, eren derdiyok gibi oyuncuların yerini kerem aktürkoğlu, oğulcan çağlayan, jesse sekidika, radamel falcao ve mbaye diagne ile doldurmaya kalkmasaydın be başkan. bir de falcao konusunda taraftarı eleştirmiş mevcut konuşmasında. forvet fiyaskosunu falcao ile örtmek isteyen, hoca falcao'yu veto edince taraftar kozunu oynayan siz değil miydiniz? şimdi neden hiç hesapta yokken taraftar zorla aldırmış gibi taraftarı suçluyorsunuz. yok bir de bahsettiği oyuncularla yenilsek bu sefer falcao'yu, diagne'yi aldık ama oynatmıyor olacaktı. *

    sağlık durumuna cidden bir akrabamı o halde görüyormuş gibi üzülüyorum, istifa demeyi de yakışıksız hatta leş kargalığı gibi buluyorum. ama yürümüyor artık bazı şeyler. bu seneyi de eski güzel günlerin hatrına böyle idare edeceğiz. ama efsane başkan olmaya aday şekilde başladığı yolda dönüştüğü şey dev bir hayal kırıklığı oldu.

    alt ligde küme düşen takımdan bedelsiz oyuncu olarak, süper ligde düşmemeye oynayan ve o meşhur şehrin takımı olmasa çoktan küme düşecek olan takımın rotasyon oyuncusunu bedelsiz alıp sonra çıkıp şu kadar oyuncu aldık demesi de ayrı bir komedi zaten.
App Store'dan indirin Google Play'den alın