resim
Roberto Mancini
Görev:Teknik Direktör
Takım:Suudi Arabistan
Yaş:59
Uyruk:İtalya
  • 5156
    real madrid'li, juventus'lu gruptan kadro sayesinde çıkarken, martta kendi kendine yarıştan kopan hocaydı. *

    süper ligi tanımayan bilmeyen biriydi. türkiye'de deplasmanda beraberliği iyi sonuç olarak görmek gibi bir yanlışı vardı. o zamanın şartlarında yani. ama bildiği yerde de takır takır top oynattı. selçuk inan'la yaşıt çaylaklardan canlı futbol dersi almadı avrupa'da en azından. gidip conte'nin amel defterini kapatmakla meşgul oldu.

    11 maç ceza aldıktan sonra (12.08.2012) bir daha hiçbir zaman futbol oynayamayan, bir ara yanlış değilsem bal'da falan yokları oynayan ve yatarak kazandığı paraları göbek atarak sayan bir insana sırf * geçmişinden dolayı evlat kontenjanından tahammül etmediyse harbiden büyük hocaymış. hayaller peşinde koşmayan, neyin ne olduğunun farkında olan bir insanmış demek ki.

    vazgeçilmezi ceyhun gülselam olan bir hoca olarak engin baytar'ı beğenmezdi evet. gomis'in gideceği günü de iple çeker miydi acaba? şimdi her sezon ligin üzerinde kadro kalitesine sahipken her transfer döneminde ocakları temmuzları bekletip kadro memnuniyetsizliğini her fırsatta dile getiren bir hocamız var çok şükür.
App Store'dan indirin Google Play'den alın