resim
Roberto Mancini
Görev:Teknik Direktör
Takım:Suudi Arabistan
Yaş:59
Uyruk:İtalya
  • 5152
    bu adam zamanın chelase deplasmanında kulübede ayaklarını uzattığı için eleştirildi bu ülkede ya*. taraftar ve medya profilimizin çıkarımını oradan yapabilirsiniz işte. az önce alman teknik direktör başlığını görünce bi gülme geldi. her zaman olduğu gibi gelecek olanın itina ile götüne teneke bağlanıp 3-5 hafta sonra fatih terim sesleri yükselmeye başlar.

    üstelik bu adamın takımı taş gibi de top oynuyordu. igor tudorun 2017-2018 sezonunun başında 2-3 maçını saymazsak eğer sahada ne oynadığını bilen, gerçekten takım görüntüsü veren en son galatasaray kendisine aitti.

    hani şimdi boktan avrupa takımlarının kalesine dahi gidemeden maç kaybediyoruz, üstüne kırk tane bahane buluyoruz ya. şuan karşılaşmayı dahi hayal edemediğimiz takımların gurubundan üst tura çıktı bu adam. juventus,real madrid.

    makas bugün açılmadı. makas o zaman da aynen böyle açıktı. 2 takımın kadrosunda da hayal dahi edemeyeceğimiz bi kamyon yıldız vardı. keza gurubun ilk maçına gene fatih terim ile çıkıp geçen sezon olduğu gibi 6 yemiştik. ama ne yaptı ne etti bu adam bizi o guruptan çıkardı.

    (bkz: 17 eylül 2013 galatasaray real madrid maçı)
App Store'dan indirin Google Play'den alın