• 223
    ilk devre itibariyle çok kötü oynuyoruz. ağzımı bozacağım, ayıp olacak. öyle oynuyoruz.

    çok net bir 4-2-3-1 oynuyoruz ve bariz bir geometri problemimiz var. 4-1-4-1 öcü ilan edildi ama birbirini tam olarak tamamlamayan, birbirinden rol çalan oyuncularla oynadığınızda ikili orta saha oynamanın problemlerini görebiliyoruz. zaten ilk 5 dakikadan sonra ortalıkta pek görünmeyen emre akbaba sağolsun 10 kişi oynuyorduk. devre sonunda her anlamda 1 daha eksildik.

    defanstan çıkmada problemlerimiz var. şu işi bir hallemedik. kendi sahamızdan çıkarken de 2 orta saha çizgisinde bek, kendi sahamızda 2 merkez orta saha, 2 tane de stoper diye sayarak, ileride topu aktarabileceğimiz yalnızca 4 futbolcumuz kalıyor. dediğim gibi emre akbaba ortalıklarda pek olmayınca kaldı 3.

    genel olarak tekrarlı olarak yaptığımız tek şey şuydu. mesele linnes orta saha çizgisinde topla buluşuyor. top ve oyun orada sıkışıyor. alanya'nın topçuları oraya baskıya geldiği için, orta sahadaki boşluğu kullanmaya çalışıyorz. orada bir oyuncumuzu buluşturabilirsek ters tarafa asimetrik olarak dönüyoruz.

    alanyspor da aslında pek bir şey yapmıyor. bize nazaran çok şey yapıyorlar gerçi. haklarını yemeyelim. ne yapıyorlar mesela: topu ve oyunu sıkışıtırıp topu kapmaya çalışıyorlar. yemediyse ortadaki topları süpürmeye çalışıyorlar. yukarıda bahsettiğim olay. artık kim ortadaki topu kaparsa salıyor araya. defans hatlarındaki problem çok dikkat çekiyor gerçi alanya'nın. yine alanya adına salih uçan takımını çok iyi yönlendiriyor bence.
App Store'dan indirin Google Play'den alın