• 185
    --- alıntı ---
    geçen sezon, hakemler trabzon spor’u resmen doğradılar. işte ankaragücü-başakşehir maçında iptal edilen ikinci gol. bu sezon da kaldıkları yerden devam ediyorlar. işte gaziantep maçındaki penaltı pozisyonu. fırat aydınus hata yapmamıştır. çünkü var’a gidip uzun uzun inceledikten sonra böyle bir karar veriyorsa bu hata değildir. (kasten yanlış karar verdiğini söylemek istiyor)

    aspor - spor gündemi
    --- alıntı ---

    zeki uzundurukan şu cümlelerinin tamamında haklı. ama öyle bir yanlış yapıyor ki bütün bu doğrularını alıp götürüyor. nedir o yanlış? geçen sezon bu hatalar hangi takım lehine yapıldı, başakşehir. peki başakşehir’i kim yönetiyor? göksel gümüşdağ. kulübün fahri başkanı kim sayın cumhurbaşkanı. o zaman hakemlerden önce göksel gümüşdağ ve hatta onun da başkanı olan sayın cumhurbaşkanı’na anlatacak derdini. peki uzundurukan yapıyor mu böyle bir şey? tabi ki hayır, ima bile etmiyor.

    peki yapmak istediği ne zeki uzundurukan’ın? geçen sezon trabzon’un şampiyonluğunu yediler bu sezon hakemler lütfen trabzon lehine çalışsın. bu dumanlı mesajı hem cumhurbaşkanı’na, hem tff’ye hem de mhk’ya gönderiyor. yani aslında kayrılmak istiyor.

    trabzon spor en büyük gadre beşiktaş maçında uğradı ama ahmet nur çebi abileri olduğundan hiç sesleri çıkmadı. eğer orada itiraz etseydiler belki sonraki haksızlık olmayacaktı. sırası gelmişken söyleyeyim; umarım ki fırat aydınus bir daha düdük çalamaz. çünkü gerçekten çok art niyetli bir hakem.

    serdar tatlı’yı rıdvan getirdi diyorlar doğru da olabilir. ancak hakemliğini çok iyi hatırlıyorum ve müthiş objektifti. ilk dört haftada hatalar oldu ama hata yapanları da anında cezalandırdı. ben biraz sabretmekten yanayım. bir ay hakem eleştirisi yapmayacağım.
App Store'dan indirin Google Play'den alın