resim
Şenol Güneş
Görev:Teknik Direktör
Takım:-
Yaş:72
Uyruk:Türkiye
  • 3113
    https://twitter.com/...127691310092290?s=21
    aldığı para gerçekten bu mu diye araştırmaya bile değmez dedim ancak şu listede kendisinin adı yerine fatih terim yazdığını düşünüyorum da... yoldan geçen herkesin ağzına sakız olmuştu çoktan. ve daha fazlası...
    üzüldüğüm nokta ise bu adamın bana göre çakma olan milliyetçiliği ve maaşını euro cinsinden alması. aynı şekilde trabzonspor da öyle. bayrağa bakarak istiklal marşı okumayla milliyetçi olduklarını, vatanını çok sevdiklerini ima etmeye çalışıyorlar, ki daha vatanını çok sevenin ne yapması gerektiğinden bihaberler.
    ama fatih terim milliyetçi olduğunu vurgulayacak hareketlerde bulunmaz, maaşını tl ile alır, vatanını sevip ülkesi için en iyisini yapmaya çalışır, futbolun dinamikleri içerisinde hak hukuk bilmeye çalışır, biat etmez.
    bu filozofun en önemli özelliği öngörülü olması. bir gemi batıyorsa hemen kaçar. diğer özelliklerini herkes biliyor ama tanımlamak için yine yazalım. şov yapar, takım dökülse bile konuyu çok ustaca değişir( bazı yorumcular fatih hoca için dese de bu işin piri şenol’dur), topluluk hangi taraftaysa dümeni o tarafa kırar, paragözdür, oyuncudur, kulağına üfleneni söyleyebilir, dik duruşlu değildir.
App Store'dan indirin Google Play'den alın