resim
Mustafa Kapı
Takım:GMG Kastamonu
Mevki:Merkez Orta Saha
Yaş:22
Boy:1.75
Uyruk:Türkiye
  • 578
    lionel messi eger turkiye'de futbola baslasaydi su an muhtemelen bir donercide calisiyor olurdu. keza kendisinin zeka seviyesi ortalamanin altinda, farkli ve ozel bir durumu var. ona ragmen bir futbolcunun uzerine dusuldugunde neler cikabileceginin kaniti.

    neymar eger türkiye'de futbola baslamis olsaydi bu adamdan bu fizikle bir yol olmaz diyerek muhtemelen oto sanayi yolu gösterilirdi.

    eden hazard keza premier lig'de hocalardan birisi* tarafından bu fizikle premier lig'de oynayamaz diye istenmedi.

    mustafa kapı da bu futbolcularla fizik olarak ayni kategoride.

    hayir ben anlamiyorum fizik fizik fizik deniyor! ne bu fizik?

    fiziki dayaniklilik mi? fiziki kapasite mi sureklilik anlamindaki? et-kas kütlesi mi?

    e koyalim oraya kasap çırağı biraz da vucut çalışmış hizbandutu ciksin oynasin. güreş mi izliyoruz biz futbol mu?

    onyekuru ile ayni fiziki degerlere sahip adamı fizik diye elestirmek de ne bileyim! performans yelegi ile yapilan ölçümler de benzer bu arada!

    atalay babacan da taylan antalyalı ile benzer ölçüm degerlerine sahip ve fiziki degerler anlaminda da hemen hemen ayni.

    ama nedense ben onyekuru ya da antalyalı'ya bu minvalde olumsuz elestiri goremezken altyapimizdan yetismis bu cocuklara bu eleştiriler yoneltilince cildiriyorum.

    biraz tutarlilik ariyorum sozlukte ancak bazi konularda bu tutarsızlıklar olunca ya cahillik ya da cekemezlik oldugundan baska bir aciklama gelmiyor aklima.

    mustafa kapı hakkinda daha once de yazdim, eger ki kendini gelistirme, öğrenme, kendisine yatirim yapmak uzerine bir yol cizerse cok cok iyi yerlere gelir. turkiye'de buyuklere bile gelmek istemez transfer yoluyla. ama yok ev araba kadin yat kat duskunu olup da kendisine yatirim yapmazsa o zaman anadolu topcusundan hallice takilir ortaliklarda. buyuklere gelmek icin pr falan yaptirmak zorunda kalir.

    hep soyluyorum cristiano ronaldo tek kisi degil! biraz arastirinca görebilirsiniz. ascisi, mentörü, spor hocasi, masajcisi vs vs. kendisinin maas verdigi profesyonelleri var. e boyle olunca da dunya yıldızı oluyorsunuz.

    edit: donercide calisma muhabbeti asla donercide calisan arkadaslari asagilamak maksatli degil. vasifli isler ve vasifsiz isler olarak ayrilan isler calisma hayatinda kategorilendirmistir. donercide masalara servis yapan kisiler de vasifsiz isci kategorisindedir. yoksa emekciye saygimiz sonsuz. sonucta profesyonel meslek hayatimda onlarin haklarini korumak uzerine hareket ediyorum.
App Store'dan indirin Google Play'den alın