resim
Emre Akbaba
Takım:Adana Demirspor
Mevki:On Numara
Yaş:31
Boy:1.80
Uyruk:Türkiye
  • 3076
    takimla antrenmanlara baslamis olan oyuncumuz. acikcasi en onemli sey bu su anda kendisi hakkinda, bugun antrenmanda bir bolumde takimla beraber calismis, antrenman fotograflarinda gorebildik kendisini. umuyorum kisa zamanda hazir olup takima eklenebilecektir, kendisine ciddi manada ihtiyacimiz var.

    ayrica mevcut kadromuzda, eski takiminda belli bir seviyenin uzerinde isler yaparak kendini kanitlamis ve basarili sekilde takimimiza katilan ender oyunculardan biridir. malum bu pek fazla rastlayabildigimiz sey degil, ozellikle cikista bir yabanci oyuncu transfer etmemiz mumkun degil, sadece maddi sebepler de yok bunda, vizyonumuz, imajimiz da yetmiyor bu bir gercek. yurtici transferde de imkanimiz varken bonservis odeyebilip aldik emre'yi, onumuzdeki yillarda da kolay kolay boyle bir transfer yapabilecek gibi durmuyoruz. onun disinda bonservisi elinde olan ve yine eski kulubunde basari merdivenini tirmanip bize gelebilen emre kilinc var. son yillarda bu 2 oyuncu haricinde yerli yabanci hic bir transferimiz, basarili olup o merdiveni tirmanarak, iyi zamanindayken bize gelmis degil, uzucu ama gercek. ben bu sebepten bu 2 emre'den beklentiliyim, umutluyum ve de guveniyorum.

    edit: haksizlik etmeyelim, marcao degil ama lyundama'yi da buraya yazabiliriz aslinda. bir sekilde belcika'nin basarili takimlarindan birinde banko oynayan oyuncuydu. marcao tamamen scoutlarin potansiyeline guvendigi ama hali hazirda cok basarisini ispatlamamis bir transferdi.
App Store'dan indirin Google Play'den alın