• 670
    https://twitter.com/...992652891418624?s=19

    galatasaray'daki yönetim boşluğundan faydalanarak saldırılarını aralıksız sürdüren yandaş medya organı. olayın içinde olan futbolcu* ve ümit milli takım teknik direktörü* "bunlar futbolun içinde olan şeyler, tokat atma gibi bir olay yaşanmadı" demiş, bu kanalın alçak muhabirleri hala galatasaray'la türk milli takımını karşı karşıya getirme, en olmadı marcao'ya iki üç maç ceza aldırma derdinde.

    adam akıllı bir yönetim "bu iftiraları atanlar iddialarını ispatlamadıkları sürece alçaktır, şerefsizdir ve bu müfterilere çanak tutan medya organlarının her türlü akreditasyonu da basın etiğine uymaya karar verdikleri ana kadar iptal edilmiştir." gibi bir açıklama yapar ama nerde bizde o yönetim.

    türkiye'nin hem taraftar sayısı hem de sportif başarı anlamında en büyük kulübüne bu kadar kolay saldırılması benim kanıma dokunuyor. haksız olduğumuz bir konu olsa neyse ama öyle bir durum da yok. ünal aysal her ne kadar kulübü borç batağına sürüklese de bu tür sırtlan saldırılarına pabuç bırakmamasıyla gönlümde yer etmişti. şimdilerde ancak galibiyetlerden sonra gebeş gibi sırıtıp açıklamalar yapan ve saçma sapan tweetler atan vasıfsız yöneticiler ve kulübün bütün yükünü yorgun omuzlarında taşımaya gayret eden hasta bir başkanımız var. başkana şükranım sonsuz ama olmuyor böyle. galatasaray'ın hakkını a spor gibi çakallara karşı koruyacak yöneticilere ihtiyacımız var.
App Store'dan indirin Google Play'den alın