resim
Mustafa Cengiz
Görev:Başkan
Doğum:25.12.1949
Ölüm:28.11.2021 (71)
Uyruk:Türkiye
  • 4138
    hataları olsa da artıları çok fazla olan ve değeri bilinmesi gereken başkanımız. fatih hocamızın mağlubiyetlerden sonrası yönetime göndermeler yapması taraftarlarımızın da kafasını karıştırıyor.
    galatasaray olarak duruşumuz hem fatih hocayı hem mustafa cengiz başkanı desteklemek olmalıdır.
    fatih hocamın yaptıklarını zaten herkes biliyor saymaya gerek yok. 1 sene 2 sene formsuz olabilir. son geldiğinden beri de 3 senede 2 kez şampiyon olduk. bu sene de doğru oyunu bulacaktır.

    yönetime gelince yusuf günay ve albayrakın birbiriyle çelişen açıklamaları çok can sıkıcı. mustafa cengiz ise geldiğinden beri uefa men cezamızı kaldırdı, toplam maaş bütçesini vaat ettiği seviyelere indirdi. ffp kurallarına harfiyen uyduğu senelerde bile 3 yılda 2 sampiyonluk geldi. son transfer sezonunda 1 2 adam daha alınması gerektiğini düşünüyordum (orta saha ve hızlı kanat) ama alınmamasına rağmen mevcut kadro ligin en iyi kadrolarından biri. en büyük kızgınlığım uefa avrupa ligi gruplarına kalamamamız. bunun için hem fatih hocaya hem yönetime çok kızgınım ve üzgünüm.

    ama neticede hem manevi olarak hocamizı hem de maddi yönden kulübümüzün geleceğini kurtaran mustafa cengiz yönetimini seviyor ve desteklenmesi gerektiğini düşünüyorum.

    ileride ffp kısıtlamaları kalktıktan sonra, kulübün maaş bonservis sorunu yokken gelecek bir başkanın yapacağı fahiş fiyatlı transferlerle umarım süreç başa dönmez.
App Store'dan indirin Google Play'den alın