resim
Mustafa Cengiz
Görev:Başkan
Doğum:25.12.1949
Ölüm:28.11.2021 (71)
Uyruk:Türkiye
  • 4125
    kaç giride yazdım, aklıselim 80ler kuşağı ve büyüklerimiz yazdı. türkiye'de ekonomi su kaynatalı en az 4 5 sene oluyor. hissedilmesi 2016 sonrası, 18 de iyice iliklere kadar hissedildi.

    pandemi son vuruş oldu, toparlama tabi ki olur ama sizin kanınız , teriniz ve karşılığını almamanızla...

    bu durumda bile klüp için ciddi bir ışık var, klübe kazandırılanlar şu an anlaşılamayacak kadar fazla. riva projesine güncelleme yapıldı, kemerburgaz kaldı, florya geri geldi.

    bu 3'ünün potansiyeli borclari 3 4 kere öder renktaşlar, bunu bu kadro yaptı.

    mustaga cengiz'in tek sıkıntısı 4. ve 5. adam olacak kişilerin 2. ve 3. adam olmasıdır.

    burak elmas efendi genel müdürlük için gemileri yakmasa belki o yetiştirilecekti. ozan korkut'a oynadı 20 senelik birikimi ve mirası yaktı.
    yaziķ oldu çok hem de ama aş nin maaşı oturmamiş kariyerlerde baş döndürür tabi...
    ozan'dan olmaz net. ama ben liseliyim mottosu ile seçim kampanyası yürüttü. ( yorum yok ^^)
    eşref hamamcıoglu kalitesini ve kişiliğini gösterdi defalarca, başkası adına utandırdı defalarca...

    bu arada üyelik alımlarında geniş tabana ciddi pay vermeleri ve lise ağırlığını ileride kıracak şekilde ilerlemeleri en büyük sıkıtnıyı verdi onlara, lisedeki ayrıcalıklılar sınıfı çıldırdı. gecenin 11 i 30 tane bebe geldi oy kullanmaya, o kadar infial oldu ki o bebelerin hayatından korktular.

    devresi önemli olmayan mezun tanıdıklar ve arkadaşlar bile 2 tokat atmak istiyordu bunlara bırak taraftarları, onların diliyle avam değil burjuva düşecekti peşlerine. boşuna tutuşmadi totolar. özürler, gece telefonları, ağlamalar , lise ögrencilerinin okula gitmemesi veya haftasonu çıkamaması cabası.

    bu bile aslında ibrenin nasıl aydınlığa döndüğünü gösterir. gelecek bizim yeter ki sonraki dönem yiyiciler , kara delikçiler gelmesin araya kaynamasın. papermoon yemekleri hesabı klübe kilitlemesin ...

    kendisi iyisiyle kötüsüyle 80 puan üzeri bir yönetim sergilemiştir. ekibi de aslında doğru formasyonda olsa 99 puan derdik.

    haldun üstünel gibi bir ekran ve iletişim yüzleri olsa ne kendisi ne ekibi bu kadar yıpranırdı. oysa kaan kançal ayrı, yusuf günay (bürokrasi özelinde) ayrı, abdürrahim albayrak ayrı çok çok faydalı oldular.

    dediğim gibi 2 ve 3 numara olmamasının sonucudur bu. bu da biraz baskın seçimle gelmenin sonucu ve (bkz: burak elmas) ın ittifağa ilk hançeri vurmasının. iyi bir 3 ve sonra 2 numara olabilme potansiyeli vardı.

    o sebeple sezar'ın hakkı sezar'a , settlement agreement başkana saygı ve sevgilerimle

    ekleme: ekim ayına kadar olan sporcu borçları ve vergilerin 3/4'ü ödendiği halde saçma bir şekilde eleştirilmeye devam eden yönetim. ödünç vernişler milyonlarca lirayı alacaklar liseci kardeşim alacaklar...
App Store'dan indirin Google Play'den alın