resim
Mustafa Cengiz
Görev:Başkan
Doğum:25.12.1949
Ölüm:28.11.2021 (71)
Uyruk:Türkiye
  • 4124
    benim gördüğüm en başarılı galatasaray başkanıdır. sanki kendisinden önce her transfer kampa yetişiyordu, her futbolcumuz 10 milyon eurolara, 20 milyon eurolara transfer yapıyordu, her mevkiye yıldız adayları alınıyordu da kendisi başında ffp gibi bir bela varken bunları yapamadı. ha şunu da açık açık söyleyeyim ffp'ye rağmen 2019-2020 sezonunda kurduğu kadroyla, transfer ettiği oyuncularla galatasaray tarihinin kağıt üstünde en iyi 2 kadrosundan birini kurmuştur.

    burda başkanlığı bıraksın veya bırakmasın gibi haddime olmayan şeyler söylemek istemiyorum. sağlık kendi sağlığı sonuçta karar verecek olan kendisidir, taraftara biraz kırgın görünüyor şu süreçte. açıkçası bir yandan başkanlığı bıraksın istiyorum ki değeri anlaşılsın.

    bir yandan da galatasaray'ın geleceği için bırakmasını istemiyorum. günahıyla sevabıyla ben kendisinden razıyım, sportif başarısı bir kenara kemerburgaz'ı vermeden florya'yı geri almasıyla, avrupa'dan men almasına kesin gözüyle bakılan takımı avrupa arenasına götürmesiyle, borçları herkesten evvel tl'ye çevirmesiyle, fatih terim'le olan ilişkisinde egolarını arka plana atmasıyla, ffp limitlerinin olduğu dönemde alınan, pandemi olmasa üst üste 3. olacak lig şampiyonluklarıyla ve benim için hepsinden önemlisi kanser olup çok ağır ameliyatlara girmesine rağmen galatasaray'ı yalnız bırakmak istememesiyle ben kendisinden razıyım. ayıp edenler ayıp ettiğiyle kalsın.
App Store'dan indirin Google Play'den alın