2020-21 EuroLeague 2.Hafta Maçı
20:30 Sinan Erdem Spor Salonu
71 - 80
  • 1
    euroleague normal sezon* 2. hafta karşılaşması. saat 20.30'da başlayacak ve bein sports haber'den şifresiz olarak yayınlanacak.

    efes tıpkı geçtiğimiz sezon olduğu gibi iyi gir(e)medi hem euroleague'e hem de türkiye ligine. zenit'e kaybeden* laci beyazlılar işbu entry'den 4 gün önce oynanan mücadelede türk telekom'u 83-78'le geçti geçmesine lakin çok zorlandı. ergin ataman da takım da henüz hazır değil belli ki. shane larkin'in yokluğu olması gerekenden fazla etkilemiş efes'i, vasilije micic de bir yere kadar, fazla yoruluyor. larkin'in yokluğu efes'in set kurgusunu ve temposunu ciddi şekilde yavaşlatmış durumda. ilk adımıyla ve hızıyla rakip savunmaları dağıtması larkin'in alametifarikasıydı, efes de bunun ekmeğini dibine kadar yiyordu ama şu an bu silahtan yoksunlar. ayrıca maçların seyircisiz oynanıyor oluşu da başka bir olumsuz etken, taraftardan güçlü bir enerji alıyordu takım. ilaveten şöyle de bir sorun var, tamamen kişisel fikrim; geçtiğimiz sezonun hem euroleague hem de türkiye ligi arenasında beyaz sezonla sona erdirilmiş olması efes'i mental anlamda kırmış gibi. oyuncu parkeye adımını attıktan sonra gerisi hikayedir gerçi, oyununa bakar ama sanki o havadan çok uzak efes. daha çok erken tabii, önümüzdeki haftalarda toparlayacaktır laci beyazlılar ancak şu an için vaziyet bu.

    fb beko euroleague'e de türkiye ligine de galibiyetle girdi. beklenenden iyi bir görüntü çiziyorlar an itibarıyla.

    maçın favorisinin fb beko olduğunu düşünüyorum, maalesef. hem fb beko'nun daha hazır olması hem de igor kokoskov'un oynattığı basketbolun ergin hocanın basketboluna benzer bir oyun olmasından mütevellit, ergin hocanın -zeljko obradovic'in basketboluna- panzehir nitelikli kurgusunun bir açıdan anlamsızlaşması böyle düşünmemin iki ana sebebi.

    efes'te larkin yok, bryant dunston şüpheli; fb beko'da leo westermann yok, danilo barthel şüpheli.

    izleyecek olanlara iyi seyirler.
App Store'dan indirin Google Play'den alın