resim
Efecan Karaca
Takım:Alanyaspor
Mevki:Sağ Kanat
Yaş:34
Boy:1.69
Uyruk:Türkiye
  • 66
    --- alıntı ---
    futbola 11 yaşında sarıyer’de başladım. galatasaray’la maç yaparken beni keşfettiler. rahmetli zafer koç vardı. sefer karaer hocamız vardı. beni transfer etmişlerdi. galatasaray altyapısında 6 sezon oynadım, a takım’la idmanlara çıkmaya başlamıştım ki kolum kırıldı.

    hayatta her zaman suçu kendimde aradım. kimseye bahane bulmadım. demek ki ben bir şeyleri yanlış yaptım ki daha önce çıkmadım, şimdi doğruları yapıyorum ki iyi gidiyor işler. galatasaray altyapısı benim buralara gelmemdeki en büyük etken. her şeyi öğretiyorlar orada. iyi insan olmayı başta... arkamızdan da iyi futbolcudan önce iyi insan dedirtebilmek bence her zaman daha önemli.
    --- alıntı ---

    devamlılığı ile visça'yı aratmayan galatasaray altyapı çıkışlı oyuncu.

    17-18 sezonu 34 maç, 18-19 sezonu 34 maç, 19-20 sezonu 33 maç oynamış, türkiye kupası dahil 3 maç kaçırmış. 20-21'e de alanya ile beraber iyi başladı.

    çok yetenekli olduğunu düşünmüyorum fakat devamlılığı, oyunun iki tarafında oluşu, atletizmi, düzenli skor katkısı onu değerli yapıyor. taş yerinde ağırdır, alanya'da performansını artırarak devam etmesini isterim.
App Store'dan indirin Google Play'den alın