resim
Mustafa Cengiz
Görev:Başkan
Doğum:25.12.1949
Ölüm:28.11.2021 (71)
Uyruk:Türkiye
  • 4121
    ön edit: başkanı yine de seviyorum. hem insan olarak hem de idareci olarak ama artık kendisini takımın idarecisi olarak görmek istemiyorum.

    taraftarın aklıyla dalga geçmeyip transfer yapmanın zor olduğunu, elimizdekilerden maksimum verim alınmaya çalışılacağını söyleseydi bir iki andaval dışında kimse tek bir laf edemezdi. benim kızdığım nokta, iki tane orta saha alacağız, bizde transfer bitmez, yok şöyle uçacağız şöyle kaçacağız denilip hiçbir şey yapılmaması. üstelik bunu çok defa tekrarladılar. iki tane forvet alacağız deyip koca devreyi eren’le tamamladık. insanlar unutmaz bu sözleri. söz verdiysen yapacaksın, yapamazsan da takır takır eleştirilirsin. burda sorun transfer değil, insanların aklıyla alay edilmesi.

    bu taraftar en zor günlerde takıma sahip çıkmışken, çoğu şampiyonlukta büyük pay sahibiyken ve diğer takımlara nazaran saha içi etkisi çok daha fazlayken bu cefakar taraftara kızmaya hakkın yok. özellikle transfer mevzusu için kızamazsın. üstelik söylediğim gibi baştan transfer yapamayız çok zor dense kimse ses çıkarmayacaktı. beklentileri evereste çıkarırsan, yapamadığında ağlamaya hakkın yok. yellow friday dendi gittik, idman için saha açıldı, rekor kırılıp gidildi, kişi başı 20tl verdi insanlar. şu durumda kendisine en son kızılması gereken grup taraftar grubu. üzerine düşen şeyi en çok yapan kişiler taraftarlar. taraftarlar bütün bu cefayı fatih terim için çekmiyor, abdurrahim albayrak için de çekmiyorlar, muslera vs için çekmiyorlar. galatasaray sevgisi için cefakarlar. cidden şu yaz dönemi o kadar sinir bozucu geçti ki, yazasım bile gelmiyor artık. garip bir şekilde rahatladım hatta transfer sezonunun bitmesiyle. artık sadece saha içine odaklanacağız en azından.

    bu sezon ffp’nin de sonlanmasıyla kendisine yol verilmesini uygun gördüğüm başkandır. ffp bitse bile bu beceriksizlikle transfer yapacaklarını düşünmüyorum şahsen. transfer taraftarı hiç olmadım, 93 sezonundan beridir aklım başımda takip ediyorum takımı, neler neler yaşandı, andiklopedi gibi.. 2005-2006 şampiyonluğundan sonra koskoca şampiyonlar ligine inamotoyla, tolga seyhanla, carruscayla çıkıldı. futbolcular paralarını alamadıkları için kazan kaldırdılar, sakız parasına ribery kaçtı falan filan ne rezillikler. ama en azından samimiydi diğer yönetimler. artık bu yönetimin samimiyetine inanmıyorum. başkanın tvde bi konuşması çıksın, kanal değiştiririm. yok hükmündedir kendisi artık. büyük hayalkırıklığı resmen. kendisine acil şifalar dileyerekten sezon sonu itibariyle simple goodbye diyorum.
App Store'dan indirin Google Play'den alın