resim
Mustafa Cengiz
Görev:Başkan
Doğum:25.12.1949
Ölüm:28.11.2021 (71)
Uyruk:Türkiye
  • 4118
    şu "ben para harcamayı bilmiyor muyum" söylemi çok populist ve de gereksiz. aynı cümleleri hatırlarsanız aziz yıldırım da söylemişti. tam olarak şöyle demişti 2015'de;

    "geçen sene transfer yapar, 50 milyon euro bu kulübü borca sokardım ama o zaman fenerbahçe'nin yarını olmazdı. biz burayı, kendi şirketlerimizi, kendi ailemizi nasıl idare etmeye çalışıyorsak, onun haklarını koruyarak idare etmeye çalıştık"

    sonra noldu? bu konuşmayı yaptıktan 2 ay sonra van persie'li, nani'li, kjaer'li kadroyu kurdu. 70 milyon dolara yakın para harcandı. sonuç? sıfır.

    yani bu "ben para harcamayı bilmiyor muyum" lafı en hafif tabirle beceriksizlik örtme yöntemidir. parayı harcamayı bilmekle parayı nasıl harcıyacağını bilmek arasındaki farkı mustafa cengiz'e anlatacak halimiz yok tabi. o da biliyor neyin ne olduğunu da, yakışmıyor işte, yemiyoruz bunları.

    "kaynak yaratamadık ve transfer yapamadık" demek başkadır, "istesek harcardık" demek başkadır. ikincisi başkanın söylemi ve son derece gereksiz, içi boş, dayanağı olmayan bir çıkış.
App Store'dan indirin Google Play'den alın