resim
Mustafa Cengiz
Görev:Başkan
Doğum:25.12.1949
Ölüm:28.11.2021 (71)
Uyruk:Türkiye
  • 4112
    öncellikle allah kendisine sağlık sıhhat versin. hasta halini görünce çok sevdiğim bi akrabamı o halde görüyormuş gibi üzülüyorum. yaptığı açıklamanın bir kısmını gerçekçi bulmamakla birlikte bir kısmını da tamamen gaz almaya yönelik buldum.

    kendisi 8 ay sonra galatasaray'ın başında olmayacak olan ve yeni yönetim gelmesiyle muhtemelen de bazı kirli çamaşırları ortaya çıkacak olan başkanımız. kirli çamaşırdan kastım yolsuzluk vs değil.finansal fair play anlaşmasına uyuyormuşuz gibi gözükmek adına derneğin borçlanması, bize doğru düzgün açıklanmayan bonus maddeleri, oyuncu maaşı yada imza parası yedirilmiş menajer ödemeleri falan filan...

    bu yönetimi yanlış yaptıklarını düşündüğüm bir çok konuda eleştirdim, hala da eleştiriyorum. yarın yine eleştireceğim. ancak; galatasaray'a başkanlık yaparken kanser olmuş sağlığını kaybetmiş bir adama, 7-8 ay sonra başkanlığının biteceğini ve bir daha aday maday da olmayacağını bile bile istifa çağrısı yapmak gerçekten çok çirkin ve yaralayıcı. adama senin tedavin niye başarılı geçti demek ile eşdeğer bir şey bence. taraftarımızın bu konuda çok daha aklı selim davranması gerekiyor. adam öyle ya da böyle başkanlık yapmış. florya'yı kurtarmış, riva anlaşmasını revize etmiş. 1 şampiyoluk kadar da mı değeri yok? şampiyonluk gidecek korkusu ile istifa çağrısı yapmak nedir.
App Store'dan indirin Google Play'den alın