resim
Mustafa Cengiz
Görev:Başkan
Doğum:25.12.1949
Ölüm:28.11.2021 (71)
Uyruk:Türkiye
  • 4109
    iyi niyetinden asla şüphe etmediğim başkanımızdır.

    1-2 yıl önceki haline şöyle bir göz atalım:
    https://gss.gs/61A.png
    https://gss.gs/YkV.png
    https://gss.gs/EFa.png
    https://gss.gs/fOL.jpg

    beyin ameliyatı geçirdikten sonraki hali:
    https://gss.gs/2U3.jpeg
    https://gss.gs/y4f.jpg
    https://gss.gs/iYB.jpg
    https://gss.gs/1En.jpg

    bu adam 5-6 ay önce çok ciddi ameliyatlar geçirdi. hani allah korusun hayatını kaybedebileceği çok ciddi ameliyatlardı. yanlışları, hataları olmadı desek yalan olur çünkü bir ara forvetsiz bırakmışlardı ve bu transfer döneminde* de gerekli takviyeleri yapamadılar. bunun yanında takımımızı savunamadıklarını; tabir-i caizse pısırık olduklarını da söyleyebiliriz ama özellikle bu dönemde kendisini eleştirmek gibi bir yanlışa düşmem çünkü vicdanım el vermez. eleştirenlere vicdansız demiyorum yanlış anlamayın, sadece benim vicdanım el vermez.

    en ufak bir iğne batmasında bile nazlanan bizler, hayatta kalma savaşındaki adamı eleştiriyoruz. adam ameliyattan çıktıktan sonra bile takımı savunmaya çalıştı.

    https://www.youtube.com/watch?v=uxwXAJZwO3k

    peki bu süre zarfında sağlıklı olanlar ne yaptı? evet evet abdurrahim albayrak ve yusuf günay'dan bahsediyorum.
    -koca bir sıfır.

    2. başkan ve başkan yardımcısı sıfatlarıyla yönetimde yer bulan bu 2 kişi en azından bu transfer döneminin tek sorumlularıdır. "başkanım sizin sesiniz bile çıkmıyor, çok hastasınız zahmet etmeyin bizler hem takımımızı savunur, hem de gerekli takviyeleri yaparız" deselerdi baş üstünde tutardık ama bu 2 kişi anca iyi günlerde ortaya çıkıyor, kötü günlerde ise haber alınamıyor bunlardan.

    en başta da yazdım, bu adamın iyi niyetinden gram şüphe duymuyorum. fatih terim sayesinde şampiyonluk kazandı diyebilirsiniz ama sonuçta 2.5 yıllık başkanlığı süresince 2 lig şampiyonluğu yaşadı. ha başarıyı getiren imparatoru tebrik edip, gururlandırmasını da bildi.

    https://www.youtube.com/watch?v=w35lHP8m6tI

    öyle boş boş i love you veya kuruş duruş tarzı saçma sapan cümlelerle değil, icraatle yaptı bunu. velhasıl, bu son 5-6 aylık zaman diliminde kendisine eleştirmem mümkün değildir. profesyonel dünyaymış, oymuş buymuş dinlemem. bu konularda mümkün olduğunca hassas davranırım ve herkese de tavsiye ederim.

    son olarak şunu söyleyeyim; bu sezon şampiyon olsak da başkanlığa devam etmesini doğru bulmuyorum çünkü sağlığı çok çok daha önemli. işi gücü bırakıp dere kenarında müstakil bir eve gidip kafa dinlemesi lazım. transfermiş, ekonomiymiş, rakip takımmış, şuymuş falan boş iş. önce sağlık!
App Store'dan indirin Google Play'den alın