• 1
    roland garros 2020 çeyrek final maçı. başlığını açma gereği duydum çünkü maç şu ana kadar turnuvanın hem erkekler hem de kadınlar tarafında açık ara en iyi maçı konumunda. 5. set az önce başladı ve maçta 4 saat 40 dakikayı devirmiş durumdayız. dominic thiem'e maçı 4 sette bitirme fırsatı da geldi, 2. ve 3. setlerde diego schwartzman'a seti kazanma fırsatları da geldi. maçı öyle küçük farklar belirliyor ki; setin bitmesi setlerde bir oyuncu 7 oyun kazanmasıyla mümkün oldu. ilk seti schwartzman 7-6 (1) ile aldı. 2. seti thiem 7-5 ve 3. seti de 7-6 (6) ile kazandı. çok zor geçen 4. seti schwartzman 7-6 (5) kazandı.

    bu arada bu kortta (philippe chatrier) oynanması gereken iga swiatek - martina trevisan ve ardından rafael nadal - jannik sinner maçı halen herhangi başka bir korta alınmadı. bu sene roland garros'da herhangi bir süre sınırlaması yok ancak özellikle nadal - sinner maçı gecenin epey geç saatlerinde oynanmak zorunda kalacak gibi. belki ileriki saatlerde ertelenme veya kort değişimi kararı çıkar.

    edit: sanırım az önce ufak tefek yağmur atıştırması da başladı.

    edit: maçta 5 saati devirirken schwartzman 5. sette servis kırıp 4-2 öne geçti.
    edit 2: son sette thiem 2-2'den sonra epey kötü oynadı ve diego schwartzman seti 6-2 ve maçı da 7-6 (1), 5-7, 6-7 (6), 7-6 (5) ve 6-2 ile kazandı.
App Store'dan indirin Google Play'den alın