resim
Mustafa Cengiz
Görev:Başkan
Doğum:25.12.1949
Ölüm:28.11.2021 (71)
Uyruk:Türkiye
  • 4103
    hayatta sağlıktan daha önemli bir unsur yoktur. bu sebeple kendisine tekrar geçmiş olsun diyorum. şimdi gelelim gerçeklere. sayın başkan evet cebe para indirmediniz, usulsüzlük yapmadınız ve kimseye bu kulübün maddi manevi değerlerini peşkeş çekmediniz ama geçtiğimiz yaz transfer sezonu haricinde hep fiyasko yaşattınız.

    vaadlerinizi büyük bir kısmı gerçekleşmedi. teknokent ve kemerburgaz tesisleri başta olmak üzere diğerleri hep havada kaldı. para harcamadık anlamına gelen açıklamalarınız algı yönetiminden başka birşey değildir. o koltuğa seçildiyseniz becerikli olmak zorundasınız. siz ve yönetiminiz maalesef beceriksizsiniz ve sırf bunu duyup başarısızlığınızın altında incinmemek için benim ve yönetimimin moralini bozmayın gibi komik demagojiler yapmanız sizi sadece küçük düşürür.

    sizin bu kulüp için elinizi taşın altına koyduğunuzu her yerde söyleyeceğiz. emek verdiniz ve uğraştınız ancak yolun sonu geldi. sağlığınızı ve itibarınızı daha da önemlisi galatasaray’ımızın menfaatlerini düşünerek en yakın zamanda görevinizi bırakmak en doğru seçenek olacaktır.
App Store'dan indirin Google Play'den alın