resim
Mustafa Cengiz
Görev:Başkan
Doğum:25.12.1949
Ölüm:28.11.2021 (71)
Uyruk:Türkiye
  • 4101
    başkan’a katıldığım yönler:

    -hala en iyi kadro bizde. ilk onbire üç önemli takviye yaptık. avrupa kulüplerine bir bakın. hangi büyük kulüp bir sezonda takımına 2-3 futbolcudan fazlasını transfer ediyor.

    -para basmasını ve kulübü batırmasını biz de bilirdik ama yapmayız/yapamayız. yani paraları leyla’ya basamayız.

    -limitlere, kurallara uyacağız. fenerbahçe ya da bir başkasının kural tanımazlığı bizim günahımız değil.

    başkan’a katılmadığım yönler:

    -taraftar haklıdır ama bizi üzmesin. taraftar eleştirecektir ve üzecektir. bunlardan dersler çıkarıp daha isabetli kararlar verip zaferler kazanacaksınız. küfür ve hakaret edenleri adam yerine koymak yanlış çünkü onların zaten akli sorunları var ve onlara kızılmaz acınır.

    kendi eklemelerim:

    -avrupa’da herhangi bir takımın bir sezonda on sekiz futbolcu transfer ettiği görülmüş müdür? edemez çünkü daha baştan federasyonları izin vermez. üstelik etseler de başarılı olmaları imkansızdır.

    -her sezon kadroyu yeniden kurmak yerine ilk onbire üç-dört nokta yıldız transfer etmek daha doğrudur. yıllar içinde bunun meyvesini yersin.

    -başkalarının intihar transferlerinden etkilenmek normaldir ama bunu kısa sürede atlatmak gerek. çünkü başarı da başarısızlık da öncelikle psikolojik savaşı kazanmaktan geçer. psikolojik olarak hem takım hem de taraftar kendisini toparlamalı ve zafer için haykırmalı.

    ocak başında dönecek olan muslera ile birlikte ara transfer döneminde de bir hızlı santrafor, bir hızlı kanat ve bir de olabilirse ön libero ile şampiyonluğun tek ve en büyük adayı olduğumuzu ilan edeceğimize inanıyorum. çünkü ocak’a kadar nefeslerinin tükeneceğine inandığım çok takım var. paraları leylalara basarak şampiyon olunsaydı psg son dört yılın avrupa şampiyonu olurdu. bilmem anlatabildim mi?
App Store'dan indirin Google Play'den alın