• 2
    https://twitter.com/.../1313466697517543424

    transfer döneminde güvenerek takip ettiğim tek hesap kendisi olabilir. ağustos sonundan bugüne kadar takip ediyorum, o günden bugüne hatalı bir haberini görmedim. o günden bugüne kadar 1 oyuncu transfer ettik gerçi ama etebo'yu da ismini vermeyerek doğru tarif etmişti (yaşı, ligi, kiralık alıyor oluşumuz vs.). mesela coulibaly ismini de ilk bu arkadaş isim vermeden özellikleriyle söylemişti. hatta diğer duyumcular ve muhabirler de verdiği özelliklere uyan (yaşı, ligi vs.) oyuncuları sırasıyla haber yapmışlardı*. tabii duyumcu diye küçümseyenler olabilir ama volkan kılıç dahil birçok muhabirimiz bu arkadaşın haberlerini bire bir kopyaladı. şimdi de transfer listemizin bir kısmını paylaşmış.

    gelgelelim kendisi gibilerine haber sızdıranlar tespit edilmeli ve gereken yaptırımlar uygulanmalı. transfer yapmamızın iyice zorlaştığı bugünlerde hoca da haklı olarak bu sızmalardan nefret ediyor. taraftar gözüyle bakınca insan haber, duyum görmek istiyor ama transfer etmek isteğimiz oyuncuların sızması işimizi zorlaştırıyor. umarım şimdiki yönetim ve sonraki gelecek yönetimler bu sızmaların da bir şekilde önüne geçer.

    tabii sızma içerden olunca kapı kilit tutmuyor. eğer sızdıran direkt olarak yönetimden, transfer komitesinden, teknik ekibimizden ya da scout ekibimizden biriyse işte o çok can sıkıcı olur.
App Store'dan indirin Google Play'den alın