resim
Jesse Tamunobaraboye Sekidika
Takım:Sabah FK
Mevki:Sol Kanat
Yaş:27
Boy:1.74
Uyruk:Nijerya
  • 588
    garry rodrigues'le aynı tipte oyuncudur. garry'yi bruma varken kimse beğenmiyordu ama doğru oyun planında şans verilince 1 sezonluk da olsa sağ kanatta çok iyi performans verdi, bruma'yı da aratmadı. sonrasında yarım sezonluk kötü performansına rağmen 9m$'a satabildin o beğenmediğin adamı.

    sekidika o performansı verebilecek, hatta daha fazlasını da vaadebilecek bir futbolcudur, çünkü deneyimsizdir. deneyim kazandıkça oyunu olgulaşabilir ve çok daha verimli bir futbolcuya dönüşebilir. ne feghouli kadar zekidir, ne de onun kadar teknik. ama feghouli'den fiziksel kapasitesi çok daha üst seviyededir. artık şans bulması galatasaray'ın sahadaki fiziksel kapasitesini yukarıya çekecektir. bunu dememin asıl sebebiyse feghouli'nin fiziksel olarak takımı aşağıya çekmesi.

    yaptırdığı bir penaltının futbolcuyu silmek için yeterli olduğunu, hatta şampiyonluğu bu garibanın yaptığı penaltıyla kaybettiğimizi düşünen arkadaşlara beğendiremez kendini tabi ki.

    ayrıca 2019/2020 sezonu her şeye rağmen devam eden şampiyonluk ümitlerimizin tamamen bittiği maç için:
    (bkz: 5 temmuz 2020 galatasaray trabzonspor maçı)

    trabzona karşı iyi oynayan taraf bizken, dk 30'da feghouli'nin gördüğü anlamsız -ağır konuşmak istemiyorum- kırmızı kart, şampiyonluk ümitlerimizi tamamen bitiren andır. feghouli'yi ilk 11'e koyup medet umacağımıza, sekidika'dan medet umalım, kerem'den umalım, oğulcan'dan umalım...
App Store'dan indirin Google Play'den alın